Kreipāns jau cits stāsts,kopš seniem ziemas olimpiādes laikiem ,kad letiņiem biatlona stafetē medaļas "nakarkal":)))Es nav ļauns,bet grūtgalvīgs :DDD
Tieši gribēju rakstīt, ka Toļika nemaz man nepietrūka šodien. Dažreiz tā viņa pieklājīgā un tolerantā runāšana za**baļi.
Domāju, ka rīt stāvēs Jučers. Man personīgi skatoties spēli tad kad Māris iegāja vārtos, visu laiku tāda kā drošības sajūta par saviem vārtiem bija.
Toļiks tagad biatlonu komentē,rīt jau gribētos Jučeru vērtos redzēt
mazkalns- "Ņe karkai!!!":))) Re vienu "karkātāju" jau noņēmuši no trases-kur Kreipāns pazudis?
Un kurš diez rīt stāvēs mūrī? Māris izskatījās tāds vienkāršs un pārliecinošs(kaut gan nekādi brīnumi jau viņam nebija jārāda)
Nu ko,tad nākošā kārtā ar SKA,kaut arī šie dabūja pa kāju šodien:)))
rīt jābūt bezierunu vinnei
Tas jau vareni,ka uzvara!Bet ko lai dara skatītāji hallē,kam nauda nav līdzi vēl pus biļetei?!DD
Jo spēle jau vairāk kā 90it minūtes!
jauniņajam cepums - precīzi pateica rezultātu
Pareizi Puče pateica-visās 30 papildlaika minūtēs tā īsti nevaru atcerēties praktiski nevienu kļūdu! Malači-augstākā patiesība tomēr pastāv!
Akella
Labi teikts:))))))))
jebaķ-kapaķ... neko citu neteikšu....
Kā jau pirmīt teicu..4:3 :)
P...dec saspelets 3-ks....LUCENIUS-HOSSA-KOVAĻS....
varbū man liekas,bet baigi individuāli viss notiek:((
Es arī tieši par to domaju...:))..Trāpija jau smuki..:)))
Jā,es tieši par to padomāju! Malacis
Spēle skaista. Nekad nesapratīšu, kā tiesneši var būt tik mierīgi. Ankipāns skaisti trāpija tieši pa mūli, tiesnesim noteikti uzsita asini, bet kā var noturēties bez jebkādas agresijas? Cepuri nost! :)
Mazākums, kas izšķirs spēli.
Kaut kas ir un nav vienlaicīgi...:)