Kāpēc treneris vienā maiņā neliek Sašu ar Hosu?
Reķim jau nu galīgi nedrīkst pārmest. Visu darija pareizi. Tā tāda nelaimīgu apstākļu sakritība. Holts ripu nebija piespiedis, taču gulēja tai blakus. Tādos gadijumos aizsargam ripa ir jāpiespiež pie vārtsarga. Vienīgi, sūdīgi ka viņa izslīdēja cauri Holtam. :D
Barracuda, arī es no bērna kājas spēlēju hokeju, bet pilnīgi esmu Dzhama pusē. Proporcionāli iedzīvotāju skaitam, mums ir ļoti augsts hokeja līmenis. Ja tu kādu nosauc par invalīdu, vai savādāk apvaino, tad pamato savu viedokli, savādāk tā ir tukša diršana. Un Latvijas hokeja līmenis celsies. Ja ņem vērā, ka tagad latvijā var;etu būt +/- 15 halles ( Neņemos galvot, jo nezinu precīzu skaitu), tad jābūt daudz vairāk talantiem, ja parēķina, ka pirms gadiem 10-20, kad mūsu tagad vadošie spēlētāji ieguva pirmo ievirzi hokejā, halles bija trīs reizes mazāk.
pirmais periods cerigs.ja vel Rekis nemestu savos vartos...
barracuda: Nebrīnos - šaiba tev bieži pa galvu trāpījusi - truli nodirst māki tas arī viss - a savus vārdus pamatot - nekā! Turklāt tas, ka stāvēji kastē 15 gadus nenozīmē, ka vari par invalīdiem dēvēt citus, kas ir krietni labāki par tevi šajā elementā!
He "plānprātiņš" vai idiņš kā tu te mani dēvēji, pēc kā to spried? Pēc sava aprobežotā domāšanas veida? ... pat neredzu jēgu apvainoties....
Uz Lv iedzīvotāju skaitu un reāli aktīvo sportistu skaitu uzskatu, ka nav nemaz tik peļama mūsu Lv jauniešu un pieaugušo kamandu sniegumi! Gribam mēs no viņiem daudz un daži pat neaizdomājas, ka nav tā sistēma tik laba, lai cerētu, ko vairāk par cienījamu rezultātu PČ un labu Dinamo sniegumu sezonā! Olipmiskajās spēlēs lieliski var redzēt cik tālu esam no elites komandām! Tapēc nenoliec "super varoni" tos, kas visiem faniem liek izbaudīt šīs fantastiskās spēles emociju virteni!
sis bij zaudejums par kuru negribas komandai kaut ko parmest.cinijas lidz galam un tikai nedaudz pietruka.ja ne tas neveiksmigais sakums butu vinnejusi,jo saja spele bijam labaki,kaut vai metienu skaita zina.vienkarsi viniem sakrita sodien.starp citu tapat ka mums iepriekseje Maskavas spele kad 10 minutes sametam 5 bankas.tads ir tas sports.
nju nezinu, man patika spēle, ja salīdzina ar mājas spēlēm - tuvu pie labi, redzēju no otrā perioda. patīk Sorokina ideja par to, ka vairākuma maiņa būtu jāliek Ņiživijs Ankipāns Hossa, pieļauju, ka Pekka nez kādēļ nevar izšķirties par šo salikumu - tā vai citādi - ja vēl Saša būtu bullīti iemetis, jautrība varēja izvērsties plašāk
Tikai vienam LV spēlētājam ir teicama individuālā meistarība un tas pats Balderis. Ne jau viņš uzvarēja PC krievus, zviedrus utt, uzvar komanda, protams ja spēlētāji to saprot un darbojas atbilstoši.
To dzhams: idiot, es biju vartsargs un speleju 15 gadus hokeju, tas ta informacijai, lai tu planpratins saprastu, ka es nelieku komentus prieka pec....
Un kadas ir domas no Jums visiem par DR speletaju individualo meistaribu??? It seviski Latvijas hokeja audzeknu?
Nejau uz soliņa viņam jāizdomā jauna amerika. Tas, ka viņš stāv aiz soliņa, reti kaut ko pasakot neko nenozīmē. Skaties, kā Skotijs Boumens, kas kā treneris ir dabūjis 9 (!!!) stenilja kausus (
http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=250) spēlēs uzvedās. Noslēgts un flegmatisks dreifē no viena gala uz otru galu. ARī Bukarts pēdējajā sc.com intervijā atzina, ka pie Pekas ir lielāka disciplīna, nav vaļības, kā treneris viņš ir profesionālāks. Treniņi ir īsāki,taču daudz intensīvāki. Un tu domā, ka 2 ( laikam ) vieta līgā, vairākuma izspēlē ir tikai spēlētāju nopelns. Es domāju, ka Pekka ir ļoti labs. Tas, cik kvalitatīvi komanda paveic viņa ieceres - tas ir cits jautājums. Visu laiku ir kāpumi, ir kritumi, bet redzi, vel playoff zonā esam.
milijonas9,paldies ka pieminēji,tev ar neslimot,tik žēl ka tu kā Dinamo vadība neredzi ka vecajam nav kontakta ar komandu,ne jau šajā vecumā jāmāca kā kontrolēt ripu,kā ripu momentā atdot pretiniekam ja skaitliskā vairākumā "draud" 5 pret 3,jāveido kolektīvs,kas spej izraut uzvaras ar zobiem un nagiem pat pie bezcerīga rezultāta,kā iepriekšējās sezonās.Mums hokeja faniem tik jāpriecajas ka "basbolisti-litrabolisti"vēl tizlāki,citādi tribīnes būtu tukšas. Nu nejāt somam baltā ķēvē,bet klusītēm pa sētas durvīm...atā!!!
Vai tad trešajā periodā RD formās mūsējie spēlēja?
:DDD
Ne tikai DR māk uzturēt spēlē intrigu lidz galam :)
Sports ir sports, tagad Maskavieši izskatās kā pamperos slidotu....
Jau 4:3,būtu stabs pie bulīša palīdzējis-būtu vienādi!
Znarokam jau nervu stress :))
Zīmīgi. Šodien uz konsoles spēlēju hoķi, Latvija - Krievija, pakāsu 4:1. :D Ja godīgi, tad neredzu nekādu degsmi komandā. Ar jēlām rokām kaut ko iziet, uzmet, bet lielākotiesi tur ripiņu, gluži kā mēs būtu vadībā. Veinīgi, kas, manuprāt, šodien cīnas ir Ņiživijs un Bičevskis. Ja šodien uzvarēsim, tad tas būs brīnums.
P.S. Mazkalns noteikti atkal Pekku vainos. Es domāju, ka K-rauta pirms spēles neteica - Davai, izejat un pap**at 3 šaibas. Nu nē. Neko envar darīt, ka pus komandai doma ir par nākamās sezonas līgumiem, otrai pusei domas par play-offu, un 3-4 spēlētāji arī reāli kapā. Treneris tur nekā nevar darīt.
L-upesLīnis
Ar tādu spēli,tāds rezultāts būtu tikai likumsakarīgs.:(