Griezt neko pašam nevajag,pagaidi kad atnāks dvieļgalvas tie visu tev izdarīs.
Interesanti,cik liela būs punktu starpība?
akmens, 15.septembris 2015, 13:56
Tad jau karies vai griez vēnas uzreiz,tā pat jāmirst.
Tauta bez mērķa un ticības lemta iznīcībai!
Interesanti,cik liela būs punktu starpība?
Emirātiem 6 no NBA..Mūsu jaunā zvaigzne Porziņģis izlasei iedeva kurvīti.
... šovakar Latvija pret Āfrikas apvienotajiem emirātiem, laikam jau jāiepērk cepums.
Ui, atvainojos aldeenam, pārpratu - domāju, ka rakstīts par OS. Nebiju vēl apskatījies visas jaunākas ziņas...
Tiko Sočos krievi dabūja klausīties Latvijas himnu.Finālā spēlēja divi krievu ienaidnieki LAT pret USA.Tas pludmales volejbolā..
aldeens, 13.septembris 2015, 19:30
Sorrī, tas notika nevis Sočos, bet Londonā. Pludmales volejbols uz slidām pagaidām vēl ir ļoti nepopulārs...
Tiko Sočos krievi dabūja klausīties Latvijas himnu.Finālā spēlēja divi krievu ienaidnieki LAT pret USA.Tas pludmales volejbolā..
aldeens, 13.septembris 2015, 19:30
Nu gan veči dod!Tas mazais Lusens ir izcili nepatīkams tipiņš
man domāt, ka vienu spēli no četrām mūsējiem būtu jāuzvar.
Vēl var būt itaļjaškas vai ahasvēri.
Vēl jau būs par to 7. vietu nāves cīņa. Iespējamie pretinieki - čehi, leiši vai gruži.
Nu vajag taču šitā nepaveikties ar 1/4 pretinieku! Skaties kā gribi,franču nigeri ir vissliktākais variants no visiem...
Basketbola hotdogs latviešu gaumē:
Apakšā sūdu pika, pa vidu -gaļa, pa virsu baltmaizes dona :D
Tfu, gandrīz motors pa muti izkāpa, pats esmu vairāk nekā 35 gadus to b bumbu valējis...
Kā nava,vai ta uz to vietiņu nemauksi?Tiko braucām garām ,velk lopā...
Tonis, 10.septembris 2015, 21:22
Teikšu to pašu,ko sievai saku vismaz 10 reizes dienā:
NEKAITINI MANI!
Kā nava,vai ta uz to vietiņu nemauksi?Tiko braucām garām ,velk lopā...
:)
Būtu labāk copējuši...:D
Tonis, 10.septembris 2015, 20:48
Zivjutanava...
:)
Būtu labāk copējuši...:D
Da nu nafig to basketbolu-pusi spēles apkārt mājai nostaigāju,ik pa laikam ielūrot pa logu rezultātā:)