Patika, bet no 4 spēlēm viss bezzobainākā.
Labi ka ir punktiņš.
Ok. bullīši. Teikšu, ka zaudēsim, un cer''esu, ka man šodien būs pilns neveiksmīgo prognožu komplekts. :)
Nu ko, papildlaiks. Atklāti sakot, brīnos, kā mūsējie neielaida, jo nežēlīgi piekusuši ir. KAut kā negribas ticēt, ka davilksim līdz bullīšiem, bet gan jau. :)
Nu Janka vienmēr kā sētnieks zābakos - taisnām kājām un ar vienu roku slotu tur, bet Ankipāns 80% piespēlēs brāķis - lietderība nekāda. Kādreiz melno darbu darīja, bet tagad.... met viņš vienkārši kkur, kad bij iespēja izvilkt maču pret Atlant -pārķēra starp aizsargiem un metiens - ja būtu blakus vēl vieni vārtimoš pa štangu! Ka var dienu dienā trenēties un šitā laist?? man nav skaidrs
Sākumā man Puče sasmīdināja, tagad ozo :) Labs humors i vienam, i otram :)))
Dzhams, man gan sprukts vairāk nepatīk pagaidām. Lēns, netehnisks, izskatās, ka ar taisnām kājām slidotu. BEt vel jau tikai sākums, Janka aizies. Ankipāna maiņa vairākumā nekam neder. NEspiež klāt pretiniekus pie vārtiem, nemeklē petaku!
Ankipāns jāsēdina ? :))) Uz cik gadiem ? :)))
kko mūsējie mēģina sasteigt.Vot i rezultāts!Vēl jau trešdaļa priekšā.Gan jau vis būs OK!
:))
Bļin man vienīgajam liekas, ka Ankipāns jāsēdina un Lundmarks jāliek vietā!
:) OZO smuki labo savu aiziepriekšējo spēles kļūdu :)
Cik pagājis un Dārziņš jau pirmajā maiņā mauc.
Spēle skatāma. Žēl ,ka tiuesnesis neskatijās video atkārtojumu, jo praksē pierādijies, ka bieži vien, esot aiz vārtiem ripa liekas, ka ir 100% šķērsojusi līniju, bet patiesībā mazs stūrītis vel ir uz līnijas. BEt nu.. Ko padarīsi. Prieks, ka mūsējie cīņās par ripu spēlē nevis ripā, bet vairāk korpusā. Nu. jācer, ka aizies. :)
Dārziņš paralēli ar piespēli jau iedevis.
Cik sapratu, saša šodien spēlēs, taču Bukarts ne. Savainots.
Nu ko.Bairītis atdzisis,"katja" neviesojās'.Jāieriktējas uz anteresno spēli!
:))
Sienāzi > Hossa maskavas spartakā, Hartigans Rapperswilā tā šveiciešu komanda.
Kur Hossa un Hartigans spēlē ?
Beidzot var baudīt hokeju ar jauno treneri un viņa taktiku ! Nav vairāk mīcīšanās pa malām ,stūriem kā ta s bija ar Jūli !