atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

sienaazis 21.09.11
Patika, bet no 4 spēlēm viss bezzobainākā.
Labi ka ir punktiņš.
Tu jau tā kā vārna :)
milijonas9 21.09.11
Ok. bullīši. Teikšu, ka zaudēsim, un cer''esu, ka man šodien būs pilns neveiksmīgo prognožu komplekts. :)
milijonas9 21.09.11
Nu ko, papildlaiks. Atklāti sakot, brīnos, kā mūsējie neielaida, jo nežēlīgi piekusuši ir. KAut kā negribas ticēt, ka davilksim līdz bullīšiem, bet gan jau. :)
dzhams 21.09.11
Nu Janka vienmēr kā sētnieks zābakos - taisnām kājām un ar vienu roku slotu tur, bet Ankipāns 80% piespēlēs brāķis - lietderība nekāda. Kādreiz melno darbu darīja, bet tagad.... met viņš vienkārši kkur, kad bij iespēja izvilkt maču pret Atlant -pārķēra starp aizsargiem un metiens - ja būtu blakus vēl vieni vārtimoš pa štangu! Ka var dienu dienā trenēties un šitā laist?? man nav skaidrs
sienaazis 21.09.11
Sākumā man Puče sasmīdināja, tagad ozo :) Labs humors i vienam, i otram :)))
milijonas9 21.09.11
Dzhams, man gan sprukts vairāk nepatīk pagaidām. Lēns, netehnisks, izskatās, ka ar taisnām kājām slidotu. BEt vel jau tikai sākums, Janka aizies. Ankipāna maiņa vairākumā nekam neder. NEspiež klāt pretiniekus pie vārtiem, nemeklē petaku!
Ankipāns jāsēdina ? :))) Uz cik gadiem ? :)))
urmaas 21.09.11
kko mūsējie mēģina sasteigt.Vot i rezultāts!Vēl jau trešdaļa priekšā.Gan jau vis būs OK!
:))
dzhams 21.09.11
Bļin man vienīgajam liekas, ka Ankipāns jāsēdina un Lundmarks jāliek vietā!
sienaazis 21.09.11
:) OZO smuki labo savu aiziepriekšējo spēles kļūdu :)
sienaazis 21.09.11
Cik pagājis un Dārziņš jau pirmajā maiņā mauc.
milijonas9 21.09.11
Spēle skatāma. Žēl ,ka tiuesnesis neskatijās video atkārtojumu, jo praksē pierādijies, ka bieži vien, esot aiz vārtiem ripa liekas, ka ir 100% šķērsojusi līniju, bet patiesībā mazs stūrītis vel ir uz līnijas. BEt nu.. Ko padarīsi. Prieks, ka mūsējie cīņās par ripu spēlē nevis ripā, bet vairāk korpusā. Nu. jācer, ka aizies. :)
sienaazis 21.09.11
Dārziņš paralēli ar piespēli jau iedevis.
milijonas9 21.09.11
Cik sapratu, saša šodien spēlēs, taču Bukarts ne. Savainots.
Baltais62 21.09.11
Nez Saša šodien spēlēs?
urmaas 21.09.11
Nu ko.Bairītis atdzisis,"katja" neviesojās'.Jāieriktējas uz anteresno spēli!
:))
milijonas9 21.09.11
Sienāzi > Hossa maskavas spartakā, Hartigans Rapperswilā tā šveiciešu komanda.
sienaazis 21.09.11
Kur Hossa un Hartigans spēlē ?
salmo-z 21.09.11
Beidzot var baudīt hokeju ar jauno treneri un viņa taktiku ! Nav vairāk mīcīšanās pa malām ,stūriem kā ta s bija ar Jūli !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs