ūdi baigie - Lipmans atkāpies
Nu nav šogad kam krieviem pretī nostāties,nav... Nu ne jau šitie sūda zviedri,kuri knapi izmuļļāja uzvaru pār baltkrieviem...
raihs, 22.maijs 2014, 23:22
Nu somi ar švaki izskatījās bet kanādu uzvarēja!
Nu nav šogad kam krieviem pretī nostāties,nav... Nu ne jau šitie sūda zviedri,kuri knapi izmuļļāja uzvaru pār baltkrieviem...
Nebūtu tā pārinodarījuma sajūta,būtu "slimojis" par baltkrieviem-labi nospēlēja
bullīts drausmīgā izspildījumā!
silpeiv, 22.maijs 2014, 22:54
+++
bullīts drausmīgā izspildījumā!
nu ko, balkrievi pa gaidām mulsina zviedrus 2:1
usis, 22.maijs 2014, 22:08
Nu zviedri tādi nespējīgi pēkšņi palika!
nu ko, balkrievi pa gaidām mulsina zviedrus 2:1
Tāda skumja pieskaņa sezonas noslēgumam-it kā veiksmīga sezona-gan labs RD sniegums,gan Olimpiādē,gan PČ,kuru laikā netrūka arī veiksmes-pārsvarā visas uzvaras ar vienu vārtu pārsvaru. It īpaši jau RD -man liekas,ka 70% spēļu beidzās ar 2:1. Bet visos turnīros pietrūka veiksmes tieši svarīgākajās spēlēs-gan play-offā pret Donbasu, gan Olimpiādē pret CAN,gan tagad pret balinātajiem.
Tass vēl viss ir štrunts,bet vispretīgāk ir ik gadu klausīties sezonas noslēguma ziņas,kurš un uz kuru bagāto krievu klubu pārpirkts. Tad es vienmēr nosolos,ka jāmet tas hoķis pie malas kā absolūti bezjēdzīgs ieradums. Bet tad nāk atkal septembris,un ir taču atkal jāpalūr...:) Bezgalīgais stāsts:)
Nu ko, līdzīgi kā Dinamo pret Donbasu, arī šeit pietrūka tās vienas maiņas, kura nespēlēja. Īsti neiebraucu vai pretinieki tik labi, vai mūsējie tik vāji - vakar sāka ar -2, šodien ar -3. Katrā spēlē brīnumi nenotiek. Lai kā arī nebūtu čempis kopumā labs. Cīnijāmies par astoņieku, nevis par izkrišanu/neizkrišanu.
Gaidam PK futbolā.
jurists, 20.maijs 2014, 20:10
Un pēc tam Pk Basketbolā :) Žēl Nolana tik grūti bija intervījā viņam.
Izskatās, ka večiem - Vasiļjevam, Laviņam, Ņiževijam laiks braukt krastā un mierīgi pasēdēt zem plediņa teļuka priekšā... Šīs dienas hokejs prasa ātruma un dažkārt pat nežēlīgu spēka spēli, bet šiem čomiem fizioloģija to vairs neļauj darīt...
Paldies protams, večiem par viņu ziedu laikos sagādāto prieku līdzjutējiem, bet nākošajā čempī es tomē ietektu viņiem dot iespēju jaunajai paaudzei, ja gribam pasaules hokeja elitei tikt līdz...
... man laikam būs nostaļģija pēc Nolana laikiem izlasē.
Nu ko, līdzīgi kā Dinamo pret Donbasu, arī šeit pietrūka tās vienas maiņas, kura nespēlēja. Īsti neiebraucu vai pretinieki tik labi, vai mūsējie tik vāji - vakar sāka ar -2, šodien ar -3. Katrā spēlē brīnumi nenotiek. Lai kā arī nebūtu čempis kopumā labs. Cīnijāmies par astoņieku, nevis par izkrišanu/neizkrišanu.
Gaidam PK futbolā.
..sragiagia...-kaut Tu no visas kompaškas ir to vilcis...
Gudrie runātāji, ka, ja ir pautsargi tad poh, neko nejūt. Vot uzvelkat kādreiz to brīnumu un lai kaut 3gadīgs bērns jums iesit. Neko tas plastmasas štrunts tur pa lielam nesargā.
ā vēl kas - indrašis šoreiz izspruka gandrīz nepamanīts. neviens taustāms, pozitīvs izlēciens :(
ar galiņu pa galiņu :)))
nav jau tā, ka ar kaunu jābrauc mājās.
malači!