atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

Rolis11 09.05.14
16.40 hokejs,Šveice -Krievija. Kāds tad būs rezultāts ar jaunajiem treneriem pie stūres?

aakkis, 9.maijs 2014, 12:48

pa kuru kanālu?
aakkis 09.05.14
16.40 hokejs,Šveice -Krievija. Kāds tad būs rezultāts ar jaunajiem treneriem pie stūres?
aakkis 08.05.14
jurists 08.05.14
))) to raihs:
cilvēk, pamosties šorīt.
raihs 08.05.14
Kirovs labi norunāja.

jurists, 7.maijs 2014, 20:11

Vai tiešām Tev tik vienkārši sakarināt batonus uz ausīm? Visa intervija no tēmas:da es,da mani,da bez manis...:)
Paklausies putinu pa kādu krievu kanālu-arī noticēsi-šitie veči labi fleitē!
jurists 07.05.14
Kirovs labi norunāja.
Cegls 07.05.14
aakki, paldies par video. Par Jasa noraidījumiem arī piekrītu, bieži pārkarst un aizraujas. Es jau domāju, ka šoreiz Saulieti paņems. Čalis cīnītājs, ir arī roku tehnika un metiens, bet šo kā neņem tā neņem.
aakkis 07.05.14
Baida jau K.Jassa nevajadzīgie noraidījumi.
Te intervija ar K.Lipmanu
Morbidejs 07.05.14
Bērziņš - fiziskās dotības, K.Jass - komandas "spridzeklītis".
Tas, kāpēc Nolans viņam (Jasam) deva vietu sastāvā, bija ļoti labi redzams Sočos. Viņš izpilda visu, ko Nolans saka; uzmundrina komandas biedrus un palīdz tiem; uztur emocijas gan laukumā, gan uz soliņa.
Taktisks solis.
aakkis 07.05.14
Lipmanis jau licis izcīnīt vismaz 10. vietu!
raihs 07.05.14
Nolans paziņo Latvijas hokeja izlases sastāvu pasaules čempionātam A.bērziņš un K.Jass no uzbrucējiem gan mani nepārliecina!Aizsargi-kādi ir-tādi ir....

aakkis, 7.maijs 2014, 13:51

Kārtējais gads ar uzdevumu-NEIZKRIST!
aakkis 07.05.14
Nolans paziņo Latvijas hokeja izlases sastāvu pasaules čempionātam A.bērziņš un K.Jass no uzbrucējiem gan mani nepārliecina!Aizsargi-kādi ir-tādi ir....
aakkis 07.05.14
usis 06.05.14
tātad arī šajā spēlītē leģionāri, nu labi, jāgaida kas notiks dziesmusvētkos:)
mjuniors 06.05.14
āķi kļūdijies, tie nav "Ārzemnieki", bet gan
"Aārzemnieki".. ;)
aakkis 06.05.14
kas tie tādi? Tie ir "Ārzemnieki"!
Znaroks pat labāko(rezultatīvāko KHL) uzbrucēju Mazjakinu izlasē neņem!Vot dažiļis!
usis 06.05.14
vienk pipec, nezkapēc skatos eiroviziju, redzu uzstājamies mūsējos, esmu atpalicis, kas tie tādi, kur un uz kurieni ejam, Lipmanu arī te vajag, par priekšnieku:)
dodu 8 vietu, vismaz, cik sapratu, punktos.
aakkis 06.05.14
Hokejā vajadzēja tāpat kā futbolā,...pārpērkot spēlētāju- samaksā tos miljonus klubam!Vai nu izīrē,ja soliņš tik garš.
sragiagiaA 05.05.14
Vistizlāk laikam jūtas menedžeris,kurš atradis "neslīpētu dimantu",un treneri,kuri gada laikā to nopulē,un tad atnāk tups,neaptēsts,pats neko sameklēt nespējīgs, toties bagāts krievs un vienkārši banāli noceļ tava darba rezultātu.Vēē,...

raihs, 5.maijs 2014, 22:40

Un pus sezonas laikā to nolaiž līdz iepriekšējam līmenim.
raihs 05.05.14
Vistizlāk laikam jūtas menedžeris,kurš atradis "neslīpētu dimantu",un treneri,kuri gada laikā to nopulē,un tad atnāk tups,neaptēsts,pats neko sameklēt nespējīgs, toties bagāts krievs un vienkārši banāli noceļ tava darba rezultātu.Vēē,...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs