Dakterp-skineris Bruņiniekos
Doks59-filets arī turpat

Šodien netīšām ,,iekrita,, damaskas asmenītis Uzbūvēju spalu -nepaspēju pat nopulēt jaunais saimnieks kā rokās paņēma tā arī no tām ārā neizlaida :DDDD
Bums, kur tad solītie loriņi palika ? :) Ziediņš saka, ka neko neatvedi... Laikam atkal vilku bars pa ceļam atņēma... Un Bumsi, par tām krāsainajām arī lūdzu neaizmirsti...
johanson, 11.decembris 2013, 17:37
Johanson palika kabatā :( Parīt noteikti ievedīšu Dady Tev arī pa ceļam -piektdien
2 un 1 numuri 42 un 32 mm 5,6 un 4,6 gr Sudrabs
Dady tātad Tavi jau gatavi :)) žel jau bij to kazahu brīnumu maitāt ,bet ko dēļ ziftiš nedarīsi ....
bums, 10.decembris 2013, 19:52
Šās bļitkas man arī ir dažas .
Bums, kur tad solītie loriņi palika ? :) Ziediņš saka, ka neko neatvedi... Laikam atkal vilku bars pa ceļam atņēma... Un Bumsi, par tām krāsainajām arī lūdzu neaizmirsti...
Bumsi, tā māki?
Vairis30, 11.decembris 2013, 09:00
Vairi, kas tur ko mācēt? Tādi tie gultņi nāk ārā no spolēm, kuras Bumsim ved uz apkopi :):):)
Dzelzis, 11.decembris 2013, 14:10
LABS!!!
zini teicienu - "mētājas kā veca nauda", a te - super bļitkas! :) pirmais numurs izskatās tas, kas vajadzīgs!
Bumsi, tā māki?
Vairi, kas tur ko mācēt? Tādi tie gultņi nāk ārā no spolēm, kuras Bumsim ved uz apkopi :):):)
Paldies! :) Vakara tad iebraukšu pie Ziediņa...
Bums, uzcep kādas 2 sudraba Nr1 arī man lūdzu... :)... Uzreiz būtu pasūtījis, bet Tu jau savu katalogu tak nerādi :)...
Bumsi, tā māki?
Šitais no kaut kāda kosmonautu trenažiera laikam!:)))
Bumsi, tā māki?

Tad Tu vēlāk ievedi Es jau biju prom Rīt savākšu
Bumsi, manus nažus dabūji?
zaraza, 10.decembris 2013, 19:54
Moras ?
bums, 10.decembris 2013, 19:59
4 gab, moras ar bij bet ne jau urbju, bet duramie :)
vakar Bruņiniekos
Bums, rīt pa dienu paņemšu. Paldies!
zaraza, 10.decembris 2013, 19:54
Moras ?

2 un 1 numuri 42 un 32 mm 5,6 un 4,6 gr Sudrabs
Dady tātad Tavi jau gatavi :)) žel jau bij to kazahu brīnumu maitāt ,bet ko dēļ ziftiš nedarīsi ....