To es nevarēšu jo nav tādu asmeņu -vienkārši tos nepasūtu jo tie ir galvas tiesu sliktāki par Moru Tas ir Indiešu damasks -naglas sakaltas kopā ar konservu bundžām :))

Gint Tu biji domājis paršādas formas asmeni ?
Tas ir 100% skineris
Mr_mierīgais šodien atklāja laivu sezonu :))

Storumana Raivo bāze No laivas ar ziemas copeni Ilgākais zivs cīniņš bija 26 min Savars lielākajai 4,7 kg
Paldies! Tā jau biju domājis,gribēju jau iet,bet vējš manās vietās šodien liels!
Ne jau no agra rīta viņi rokās! Kad saule sāk sildīt-tad noteikti.No rīta pie upes tuvu 0*C!!

Lielupē līņi ir pamodušies Saules izsildītajos līcīšos rokās uz nebēdu Jāmāk tikai slieciņa pie šnobeļa pielikt
Achtung Zuši iet !!!! sākot no pag pirmdienas Tas tiem kuri zin un māk
Trafs Es jau citu noskatīju :))
3.maijs 2013, 21:08 | citēt | links
man pie mājas ir transformatora būda,klusām pa nakti varu demontēt,varēsi lādēt,kamēr latvenergo izdzisīs.
daks, 4.maijs 2013, 09:10
Skaists skats -cepts daks transformātoru būdā :DD
Tik tiešām 2000 tuvu pie 70 $
3000 tā pati cena vēl pagaidām :) 39 $
3.maijs 2013, 21:08 | citēt | links
man pie mājas ir transformatora būda,klusām pa nakti varu demontēt,varēsi lādēt,kamēr latvenergo izdzisīs.
Nokūpēja trafs, vai elektronika? Varbūt varu līdzēt.

Dziļā locījuma karūsiņa

pats pirmais no Crokodailiem :))

Jau daudzi savākušies no vecajiem labajiem

Viena no lielākajām muļķībām ir tīt zem auklas Daiwas /kā arī visām pārējām/kasetēm izolācijas lentu Veicot šādu manipulāciju jūs likvidējat vienu viņas fīču -priekšējo konusu Tā ir spole kurai aukla ir paredzēta uztīt ar nelielu priekšējo konusu
Spuļģi Fideru svaru /barotavu/forma gatava
bums, 3.maijs 2013, 11:41
Būs pie Ginta 3 svariem Ja vēl vajadzēs piebūvēšu klāt
Spuļģi Fideru svaru /barotavu/forma gatava