Ta ko tas Bums njemās ar tiem bleķa gabaliem, tas sen jau ir noiets etaps. Krievu laiki jau sen pagājuši.
Diamond, 24.aprīlis 2013, 14:17
Tik tiešām, nevar saprast, ko
šitie muļķi vēl joprojām ar bleķiem ņemas :D
:):):) nu tu esi gurģis kārtīgs :):):)
Ta ko tas Bums njemās ar tiem bleķa gabaliem, tas sen jau ir noiets etaps. Krievu laiki jau sen pagājuši. Ir progresīvāki mānekļi. Es ar 25 santīmus vērtu gumijzivtiņu izvilkšu vairāk, nekā ar šitiem šūpiņiem. Atceros, ka pats biju sīks...Tik stulba sajūta bija, kad aprauto gumijzivtinju vietā biju spiests likt virsū krievu laiku šūpiņus. To bezcerības sajūtu atceros vēl šobaltdien:).
Ieteiktu meistaram pievērsties vobleru gatavošanai. P.s. Tie pēdējie rotiņi, un rotiņi vispār man gan patīk!
ne nu ir meistars,shitie rotini piebeidz manu pacietiibu skatiities uz visiem pareejiem piemaanekliem. jau divus gadus skatos un gribu bet liidz LV veel neesmu ticis. bet nu jaarunaa kas vediis man shitos IE. smuki

Serdeņi būs melni un koši zaļi

Biju solījis lašiem kaut ko noklonēt :) 24 gr Ja forma izturēs tad būs,ja plīsīs tad tikai uz rudeni
Aizmirsu pajautāt Normarka ofisā, kuram meistaram viņi dod spoles apkopt!?
kazanka, 23.aprīlis 2013, 22:39
E-boatam Ja nemaldos Māris Shimaņus apkopj -viss būs kārtibā
Aizmirsu pajautāt Normarka ofisā, kuram meistaram viņi dod spoles apkopt!?

aivisq -apakšējais tavējais
sapratu, viņa arī tāda izskatījās.
bet protams :), līdz cikiem darbnīcā tagad šeptējies?
pickers, 22.aprīlis 2013, 14:31
Picker to baitrunera Mikado spoli nevarēšu uzbūvēt lielajam zobratam ir izlauzti 4 zobi Virpot frēzēt jaunu neatmaksājas Sople jau ir sagurusi
es ,ja vaijdzēs ,atnākšu neaicināts,- bez ielūguma (bez emocijām )
teretere, 23.aprīlis 2013, 15:28
un tevi tāpat sagaidīs :DD bez emocijām :DD
es ,ja vaijdzēs ,atnākšu neaicināts,- bez ielūguma (bez emocijām )
bet protams :), līdz cikiem darbnīcā tagad šeptējies?
pickers, 22.aprīlis 2013, 14:31
Tu man piezvani jo rīt laikam līdz 19:20 būšu darbnīcā
Bum kā Tev sokas ar elektromotoriem ?
shimano, 22.aprīlis 2013, 20:51
Visi gatavi izņemot Arvīda un viens no pagājušā gada ar vienu neatrisināmu šaizi.pārējie visi vai nu Bruņiniekos vai pie Ginta