Sveiks!
Rīt pie ginta ievedīšu nazi-apskati spalu un dunci-skaties kā var uzfrišināt/vajadzētu jaunu spalu, ja ir iespēja varētu arī maksti.
p.s. varētu uz nākošo 6dienu būt gatavs(+vēl pasūtītais nāzis)?
Rīt pie ginta ievedīšu nazi-apskati spalu un dunci-skaties kā var uzfrišināt/vajadzētu jaunu spalu, ja ir iespēja varētu arī maksti.
p.s. varētu uz nākošo 6dienu būt gatavs(+vēl pasūtītais nāzis)?

Bums, uz kuru brīdi tie mazie foreļu bleķīši plānojas būt pie Ginta vai bruņinekos ?
ramex, 4.aprīlis 2013, 12:22
Varētu būt uz nākamnedēļas beigām jo forma ir gatava tikai jāsāk klapēt Prtovi biju uzbūvējis te pat vien redzams

sveiks bums. es pagājšnedēļ pie ginta atstāju bori-mora spiralen zils d150,nazis viens bij nogrimis,un neīsto biji man piespēlējis. ir kāda cerība uz to bori šonedēļ?
robs, 4.aprīlis 2013, 11:19
Uz rītdienu

Bums, uz kuru brīdi tie mazie foreļu bleķīši plānojas būt pie Ginta vai bruņinekos ?

sveiks bums. es pagājšnedēļ pie ginta atstāju bori-mora spiralen zils d150,nazis viens bij nogrimis,un neīsto biji man piespēlējis. ir kāda cerība uz to bori šonedēļ?

Nu Žogs ar manīm nerunā (nezin kāpē?). Citi alternatīvi piegādes/saņemšanas veidi arī pastāv?
mini_Me, 4.aprīlis 2013, 00:40
Nemūld,mazais_es :D Neesi neko ieminējies! Pats tak neuzprasīšos :D

Nu Žogs ar manīm nerunā (nezin kāpē?). Citi alternatīvi piegādes/saņemšanas veidi arī pastāv?
Nepamanīji kvešķenu par lētā gala jūrjas spolēm. Tur it kā ne_ko dauc nevajag: bišku eļļu un kādu mīļu vārdu vienīgajam gultnītim, vo. Vai labāk pirkt jaunas?
mini_Me, 4.aprīlis 2013, 00:40
Par spolēm vispār jautājumu nav ātrāk atvizināsi ātrāk saņemsi ;) Pašlaik ir iestājies spoļu laiks :DD
Par alternatīvu ir jāpadomā :))/piegādēs/

Kad plānojas maiļu izgatavošana?
1 maijs nav aiz kalniem;DD
Speedmaster, 4.aprīlis 2013, 00:00
Man ir mailes gan lielās , gan mazās .

Nepamanīji kvešķenu par lētā gala jūrjas spolēm. Tur it kā ne_ko dauc nevajag: bišku eļļu un kādu mīļu vārdu vienīgajam gultnītim, vo. Vai labāk pirkt jaunas?

Bumsīgais
Vai kaut kur ir redzama vēdzeļu bļitkas foto_video? Kāds svars? Krāsa?
Vai kaut kur ir redzama vēdzeļu bļitkas foto_video? Kāds svars? Krāsa?