nu rforši a paziņot jau nevar?! es čakarējos ar vecu spoli ziemā, jo neerti jau prasīt! teici ka 8 rindā un kad būs gatavas dosi ziņu! :) atsit uz pm cik no manis :)
Ja ir 98 tad var atstāt visu kā ir Ja 95 tad pa ziemu tas sadalīsies frakcijās :( Tāda nu mums ir tā dārgā degviela Es ieziemoju ar 98 benzīnu jo to tikai arī lietoju
vajag liet 98 benzīnu, kam mazāk ķīmijas klāt un viss būs OK.
Mazajiem motoriem nav degvielas sūkņa, līdz ar to arī membrānas, bet degviela nāk ar pašteci karburatorā.
Gaidām ekspertu viedokļus, bet, zāles pļāvējam es degvielu atstāju iekšā (lai neizžūst). Pirms pēdējās pļaušanas pie degvielas pielej ķīmiju, lai degviela nenoslāņojas un ok.
MEISTAR,tāds jautājums laivas motoram honda 2,3 ieziemotam benzīnu no karburatora labāk izlaist vai uzglabāt ar benzīnu...pamācībā teikts uzglabāt bez benzīnu ,bet vai membrānas nesažūst???
Tīri informācijai :)
šodien braucu uz ventiņiem. Pa ceļam iebraukšu pie Ginta pēc vienas uzpariktes. Ja kādam tur kas aizķeries vai vajadzīgs atgādāt no ventiš uz rīg, ta pado ziņ :)
Ja šaj ņemiens būs par šerpu dodat ziņu ,jo es vinu taisīju ar sporta leņķiem Parastajiem copmaņiem laikam nedaudz maigāku vajadzētu Tas viss ir sariktējams :))