atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 28.01.13
Bumsi, šodien redzēju dzīvē tavu cirvīti...nav ne vainas, tikai kāpēc tik mazu caurumiņu taisi? :)

RedBull, 28.janvāris 2013, 21:29

Es Tev sudraba uzbūvēšu Mēģini :DD tikai omai vienu Mildu nočiep :DD par darbu neko neņemšu :DDD
bums 28.01.13
Jā par cohumu neiedomājos Jātaisa uz lielo karabīni Kaut gan 1,2 mm it kā jāpietiek Paldies Tavam prīkšņīkam Ar viņa svētību visu izkodu līdz kaulam -ja atklāti tad nespēju būvēt .Zvana raksta ,ka esmu trāpijis uz pareizām notīm :DD Es atbildu ,lai raksta manā topikā :DD Ko daudz kautrēties ? Ne ?
RedBull 28.01.13
Bumsi, šodien redzēju dzīvē tavu cirvīti...nav ne vainas, tikai kāpēc tik mazu caurumiņu taisi? :)
bums 28.01.13
2 vietīgā 130 ls
ivars-m 28.01.13
Kādās naudiņās tā telts???
bums 28.01.13
Skaisti. Bus labs.

DICHKA, 28.janvāris 2013, 20:26

Tas viens ir Tev otrs 5 latnieka saimniekam :)) Otru 5 latnieku /standarta/nebildēju , šitais bija ļoti zīmīgs ar cilpiņām ;DD
bums 28.01.13
Tam Mora Nova 150 Ierobežotāju neaiztiku pietika ar nažu asināšanu /to var noņemt vienmēr/bet uzlikt jau vairs nevar ;DD Bora saimnieks VS Rīt jau būs Bruņiniekos

Boris labs Praktiski ja vajag lielos diametrus 150 un uz augšu Iesaku -borēt viegli un boris pats skrien ledū To var redzēt video
DICHKA 28.01.13
Skaisti. Bus labs.
bums 28.01.13
Es tā jau daru pēc Tava ieteikuma... Paldies par padomu! Bet nu uztaisi lūdzu vismaz pa kādai strēmelei no katra metāla vismaz pamēgināt - tas nedeg, kad sanāks kāds brīvāks brīdis starp bļitkām, boriem un nažiem :)...

johanson, 28.janvāris 2013, 20:19

Tur laika daudz nevajag cik bija vajadzīgs/biezums/
bums 28.01.13
Praktiski jāziedo 2gb 5 latnieki jo sagataves svaram jābūt 43 gr Tad viss liekais tiek nogriezts un paliek klienta vajadzīgie 25 gr Nākošais atkal atgriezumi + 1 pieclatnieks u.t.t
johanson 28.01.13
Es tā jau daru pēc Tava ieteikuma... Paldies par padomu! Bet nu uztaisi lūdzu vismaz pa kādai strēmelei no katra metāla vismaz pamēgināt - tas nedeg, kad sanāks kāds brīvāks brīdis starp bļitkām, boriem un nažiem :)...
bums 28.01.13
Pārbūves etapi :DD

Viss Rīt saņemt Bruņiniekos Milo bodē :))
bums 28.01.13
Sveiks Meistar, kā Tev sokas ar manu bleķīšu vlecēšanu ? :) It kā jau nav nekas degošs, bet nu gribētos jau kaut ko uzmeistarot ar...

johanson, 28.janvāris 2013, 17:48

Man pat nedaudz fīste Es Tev labāk ieteiktu atdedzinot izmantot esošo biezumu
DICHKA 28.01.13
Labi.
johanson 28.01.13
Sveiks Meistar, kā Tev sokas ar manu bleķīšu vlecēšanu ? :) It kā jau nav nekas degošs, bet nu gribētos jau kaut ko uzmeistarot ar...
bums 28.01.13
Bums!
Ir Barnaul 130mm naži, kurus jāuzasina! Ir iespējams uzreiz kaut kur piebraukt, samainīt neasos pret asiem? Kur un kā to darīt? Paldies!

Bandito, 28.janvāris 2013, 16:08

Bruņinieku 43 Milo veikalā ir apmaiņas fonds ,bet tikai krieviniekiem gan taisnie pakāpju
bums 28.01.13
DICHKA-gatavs Bildes vakarā :))
Bandito 28.01.13
Bums!
Ir Barnaul 130mm naži, kurus jāuzasina! Ir iespējams uzreiz kaut kur piebraukt, samainīt neasos pret asiem? Kur un kā to darīt? Paldies!
aakkis 28.01.13
.Man jau drīz disertācija būs par visu šo štelli jāraksta :DD

Tad Tu arī gribi to; кандидат технических наук grādu,vai kādu pakāpi augstāk(maģistra)?
bums 27.01.13
Nevar nepiekrist. Bet cirīša gadījumā tam tad jābūt kaltam pilnmetālā, ne lodētam, ne pildītam.

Dainis7, 27.janvāris 2013, 22:58

Tikai tā Ne lodētam ne pildītam Ar vienu sitienu no viena gabala -to daru tikai ar sudrabu un turku Pārejiem tas nav būtiski Melhioru var iedžinkstināt ,bet tonis jau ir cits

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs