Gintam ievedu dzelteno bori-pārkrāsots un nomainītas ručkas /tas bija tas kuram galā bija tas alumīnija pļantaks/-bez nažiem ,jo naži it kā esot

Bošku atsitu rīt ievedīšu Pats apstrādā pirms kopēšanas Faktiski varu ievest 2 dažādas

Sveiks,Bums! Nus-pastu pamēģināji?
P.S. Kā ar to galviņu?
raihs, 27.janvāris 2013, 18:32
Ahūnā Ar goju nekāds līdzības Putekļi minimāli Filceni nemaz nevajag ar bomeleni pulē ka prieks Rauj ārā tāds rises ,ka zīeģelis jāsit pēc tam -savādāk BUMS gaisā izkūp :DD Vēlreiz paldies par ideju

Tie lielākie Pjarnu skalpētāji laikam vēl pāris gadiņus sēdēs tepat ,jo aizpagājuša gada Igauņu sodiem nav iestājies noilgums ...:DDD Kā jau teicu Pērnavai jau labu laiku kā esmu pateicis Auviedersehn.....

urmaas
Par šo tēmu mēs varētu šeit runāt kaut tris dienas, kas no tā mainīsies. Laikam jau tā iekārtota pasaule. Melnais un baltais, labais un netik labais, iņ un jaņ,.....
Par šo tēmu mēs varētu šeit runāt kaut tris dienas, kas no tā mainīsies. Laikam jau tā iekārtota pasaule. Melnais un baltais, labais un netik labais, iņ un jaņ,.....

BumsBet kombainieru armija, kura brauc peļņā, nevar atļauties kaut kādus pričendāļus- tiem vajag tikai pašu labāko.
Dainis7, 27.janvāris 2013, 14:25
Un tad mēs brīnamies par to kā rodas jauni ierobežojumi utt.

Bums
Bet kombainieru armija, kura brauc peļņā, nevar atļauties kaut kādus pričendāļus- tiem vajag tikai pašu labāko.
Bet kombainieru armija, kura brauc peļņā, nevar atļauties kaut kādus pričendāļus- tiem vajag tikai pašu labāko.

Tieši tā varēja skaldīt un skaldiet bet man pietika es braucu atpūsties sava laika esmu skaldijis 40,50kg bet es vairs to negribu ir arī savi comi kas pinem to zivi,bet saku man tagad atpūta,laba kompānija,svaigs gais tas ir galvenais.

arms
Vai ta 10kg skaitās ''labi saķēru" :)
Baltais62, 27.janvāris 2013, 12:00
Baaltais vēl remarka -to varu atļauties jo pazīstu Tevi vaigā :DD Tu esi rūdīts Pērnavas kombainieris Tas jauneklis no kombaina saprot tā pat kā no Apollo 13 Pirmajā pirmajā piegājienā paņemt 10 kg tas ir normāls rezultāts Pieslīpēs techniku un būs visi 50 kg -bet nu ir jautājums vai tik daudz asarus vajg ??

Jā tas biju es kas kuršos tikāmies,nevajag mainīt es paņemšu vel no tevis smagakus kad braukšu uz to pusi uzzvanišu.
arms, 27.janvāris 2013, 11:55
Sarunāts

arms
arms
Bet ja cilvēkam vairāk nevajag :DD

Es tā saprotu, tad to Rapalas galvu jāved uz veikalu Milo, Bruņinieku 43?
mister2, 27.janvāris 2013, 12:01
Vai arī pie Ginta 29111932