Tas tiesa. Vienreiz bij izskrejis no galvas ar cik nm japievelk galva Audi un uzzvaniju comam kas buve sporta autinus un prasu. Ar kadu speku japievlk galvai skruves. Sis prasija kas ir dinanometriska atslega :D es gandriz apsedos. Bet ta vienkarsi ir pieredze.
par pareizu skrūvju pievilkšanu daudzi automeistari nezin, kur nu vēl makšķernieki.
Bums, cik Nm barnaula nažu skrūvēm vajag?
kkas, 16.janvāris 2013, 16:11
Nevajag N/m dari ar izjūtu Jāskruvē un jāiesmērē
Es pats esmu redzējis cilvēku kurš meta pa gaisu boru -jo nevarēja atskruvēt nažu skruves Netaisiet globālas broblēmas no tik vienkāršām lietām :))
Pirms sezonasi mainīju borim nažus, skrūvejot skrūves iekšā sasmērēju vītni ar labu zoidolu un nekas nekur nerūsē un neieķeras, atbrīvot skrūves no problem ar parasto krusta skrūvgriezi.
Es reiz izdomāju stundu pirms izbraukšanas uz copi Peipī atskrūvēt nažus krievu borim, nebija skrūvēti visu vasaru. Pie rokas mazais krustiņš. Kas dīdīja, nezinu vēl šobaltdien. Rezultātā iepazinos ar slimnīcas uzņemšanas meitenēm, ieguvu labu mācību visam mūžam. Peipī vienalga pabiju, neskatoties uz daktera ieteikumiem (:
Vimbistiek baigi gribās maija copi Storumanā Te puši ir augusta beigās ,bet maijā pēc nārsta tas viss ir stingri asāks Varbūt ne tik trekns ,bet vēl žiperīgāks
Storuman Langsjobi -Raivo bāze ...Baigi labi
bums, 15.janvāris 2013, 21:39
Ticu ticu;) man tās vimbas maijā, nevaru viņām izmeņiķ;)
Skruves Depo Pašlaik ir izveidojusies situācija ,ka urbju naži tiek pārvilkti -visas skruve un uzgriežņus jānovelk ar tiem paredzēto spēku Nav normāli ka 8 mm uzgriezni vai skruvi novelk tā ka to vairs bez ugns vai flekša vaļā dabūt nevar -sekas lūzuši asmeņi ,aprautas vītnes Labāk paņemt uz copi 8 mm atslēdziņu un pievilkt ,kad tas ir nepieciešams /tas viss par Moras sfēriskiem nažiem/ Uz krievu nažiem tas attiecās mazāk ,kaut gan šīs ir nepareizas uzstādīšanas sekas
Vimbistiek baigi gribās maija copi Storumanā Te puši ir augusta beigās ,bet maijā pēc nārsta tas viss ir stingri asāks Varbūt ne tik trekns ,bet vēl žiperīgāks
Storuman Langsjobi -Raivo bāze ...Baigi labi