Bums
Tur labas zivis (baigās karūsas un līņi), tikai kā jau karjerā tas ūdens...faking dzidrs...cauredzamība ja nemaldos tuvu 8m:-).
cik ledus biezs usmā nav info?
Jā Tikai jāuzmanās lai daiveru āliņģi neiečakarējās Gugenots tur bieži piestāigā Kamēr borus mēģinu viens vīriņš kaut ko stīvēja -bija patālu tāpēc slinkums bija iet skaidrot :))
Karjērās Starp citu tu arri kimlaki mājo :DD
Bums
Kur tik biezs ledus ir:-)?
Nē ne tavējais citamais :DD
Gatavs ar visiem nažiem -tikai vecos izmetu pie lūžniem Nebija dukas ar viņiem cīnīties jo pirms tam bija Morītis kurš man asiņis padzēra :DD

Bum,mans pusļeņingradietis arī gatavs?
Izskatās labi, un ar jāstrādā pareizi.
Cirvītim pēc uzraušanas un laizšanas lejā - viens no galveniem veiksmes faktoriem jākrīt vienā vietā, ne pa labi , ne pa kreisi, bet taisni uz leju . Un būs Jums veiksme

runa bija par šiem cirīšiem
Viss ir gtavs pat ar tiem trakajiem nažiem :DD Es neatceros tur ir klāt zīmīte Naži ir ielikti baltajā kastītē
Mans šķībais ar? Es nākamnedēļ tik uz Rīgu, pie Ginta varētu būt? Cik naudas jāgatavo?
Visi bori naži u.t.t aizjoņoja uz Rīgu Tā ka Peipim nekas nav nokavēts Spicē sagaidiet būs mans vecākais puika Visiem braucējiem pa sekuhai :DD
Es turpinu cīnīties ar Johansona bleķīšiem :DD
bums, 11.janvāris 2013, 16:57
Visi bori naži u.t.t aizjoņoja uz Rīgu Tā ka Peipim nekas nav nokavēts Spicē sagaidiet būs mans vecākais puika Visiem braucējiem pa sekuhai :DD
Es turpinu cīnīties ar Johansona bleķīšiem :DD
Izrādās ka man pašam pilna atvilkne ar Pirāta veidojumiem :DDDD
bumsi ja vari sariktē manu shimani mazo :) ļedus ir un beidzot dzīvoju pie ezera :)