Urmaas , par cik Tu negribi atdot Buma bļitkas un saņemt atpakaļ naudu , man ir cits priekšlikums , atved man tās Buma bļitkas un es Tev viņas samainīšu pret cita meistara ļoti augstas kvalitātes bļitkām , cirvīšiem , rotiņiem , šūpiņiem , pēc Tavas izvēles , ņem ko gribi , viss 100 % strādā , personīgi pats esmu pārbaudījis un cilvēki kuri ir šā meistara darbu ņēmuši , ir tikai slavējuši , nav bijis ne vienas pretenzijas . Tā ka ved tik šurp tās Buma sekuhas , tiksim galā .
Bremzēju ar roku ne ar spoli kad ir piecirtiens ar otru roku pārņemu auklu un vadu ārā Ja zivs ir liela nekas mani nemaisa auklu palaist vaļā Bremzi izmantoju tikai lai nostiprinātu bļitku vai mormišķu kātiņā -lai netinas vaļā un viss
Kadmij
Mēs ar Aivaru sen jau esam vienojušies ka viņa produkciju neizmantošu.Un savu vārdu es turu'. :))
Ja ari kāds pielien tad tas neesmu es.Par to vari būt drošs.Jā,šad tad ielūkojos šajā sadaļā un pasmaidu par dzīvi.Neviens,tai skaitā ari tu,nevar liegt komunicēt ar citiem cilvēkiem.Ne asakas jaunajā.:))
Tur jau tā lieta - domāju ka naži vainīgi, paņemu jaunus! Kodiena nekāda! Zināju ka vajag ņemt Heinolu, bet tā ka 5dienā izdomāju ka rīt uz peipi un uz vietas bija divas izvēles - barnauls vai nero! Ņēmu labāko variantu..