Bija palikusi vesela čupiņa ar neielodētiem āķiem /karūsiņa/ rīt būs jāsalodē Gints jau bļāva ka karūsas nosprāgušas un vairs naf nevienas ;DDDD
Karūsiņa Engurē rullē,vakar gan švakāk,bet pirms gadumijas pārsvarā visas copes
Paliec apakšā plāksnīti Tas ir vienīgais boris kam to var darīt un vēl viens Spiralen Ja par traku tad plāksnīti samazini -biezumu/
Ja naži pusapaļie/manējie vai nero/tad tā Bet uz smalka akmeņa nazi labāk ir turēt palīgierīcē Stiprināt kādā no caurumiem /tieši tad kad slīpē plakni/ Maķenīt jāpiešuj roka un aizies

Bumsi, jauni Nero 130 naži, asi kā žiletes, bet sajūta ka iet ar izslīdējumiem! Nu - nav kampiena! Ko darīt?
Sveiks. Es ar piesakos uz to zandartu blitku Burtniekam.. a to viena tik aluminija palikusi. vecas aluminija karotes ar nav vairs..:(
Kā mājas apstākļos pareizi uztrīt urbim asmeņus?
To pats vari izdarīt Fiksācijas lodīte vai ari šlice uz štoka Jāpalūr
Bumsi tu paņemtu mazo benzīnieku lai uzmestu aci kapēc lec ārā no atpakaļgaitas :)
Va'Tu govi pārsēji? A kāds ledus Engurē?

andzus69 Rītu testu nofilmēšu un ielikšu šeit :DD pašam intrese par to pudeni :DD
PĀĀĀTROL aūūū kāds ļadus Engurē ?:DDD
Sveiki, Varbūt kads zin , kāds ledus Engures ezerā ? Rīt varēs tikt virsū ?
Super :) Kad būs gatavas padod ziņu.
Brusis man bleķi bija no JAK-40 iedevis tā ka planēs ļoti tālu :DD
Tas labi es uz kadam 3gab. piesakos. Cik garas tev ir doma viņas taisit? Galvenais lai labi planē :)
Žogam būs vien jāpiekrīt, nav vērts cepties par kau kādu ķinīzeru lēto spoli, izskatījās jau viņa neslikti, bet... .
Izmetu to brīnumu vēstures mēslainē un uzliku kā man šķiet izturīgāku, pagaidām darbojas.
Žodziņ tā ka Tevi pazīstu personaļno visāda veida izteikumus un knibuļus uzņemu ļoti pozitīvi :DD
Laikam būs Jo pareizo bleķi šodien paņēmu rīt izlocīšu un tad jau sarunāsim :))