Bumsi,tas bija ar ironiju....
Tad japrasa vai meistaram nav kadas zandartu bļitkas vieglas,planējošas priekš Burtnieka?
Nu jenot Tu sarunāji :D:D:D
Bet īstenībā tāds kaķa pirdiens :D
Zogs te naf kašķu maisi te ir veselīga polemika par ķīniešu produkciju Tā jau centos salikt kā tam vajadzētu būt ,bet ....
Nu zogs tev gan ceļojums paredzets :)
jo vairāk jo drošāk :))
Neesu nekāds kašķu maiss :))
Moš pudeni pielikt ?:DD drošībai :DD
E-ē,kašķu maisi :D Es rīt braucu no Ventspils uz Valmieru, Rūjienu.... ja kas.... Ap 10iem gar Gintu,15.00 jābūt Valmierā, pēcpusdienā uz vakarpusi Rūjiena. Tas pats atpakaļ. Līdz kādiem 24.00 PM, ja ir note!
Piekar galā vismaz 2.5-3.0 kg hanteli un riktīgi piecērt!! :))
Un vajag lai ielaižot lielo bļitku spole viegli pati padod auklu, tādējādi ātri atrodot grīdu :))
Es rīt spoļu saimniekam piezvanīšu ,ja viņš no jūrjām ir mājās tad tas notiks ātri :)
Es Tev rīt ielikšu bilžus Runā ka laba esam Faktiski rīt pret stennderi padauzīšu un pateikšu ņemama vai nav vērts ;DD
Kad Tev tā paka ies?.. Man nevajag daudz, man vajag 1 vieglu, ērtu ziemas spoli, kas tur spriedzi :)) Nopirkšu par jebkādu ciparu :))
Šodien nodotie bori Bruņiniekos ir gatavi Rīt var saņemt pēc 13:00
ļauži saka, ne lodes , bet kautkādas skrūves trūkstot, bet tā kā no metālapstrādes neko nesaprotu, detaļās neiedziļināšos:)
:DDD
usis, 4.janvāris 2013, 20:34
Es jau arī par to pašu -ieved Gintam viņam kā reiz trūkst :))
bums, 4.janvāris 2013, 20:29
Kā jau soliju pietaupīšu vēsturei.:))
ļauži saka, ne lodes , bet kautkādas skrūves trūkstot, bet tā kā no metālapstrādes neko nesaprotu, detaļās neiedziļināšos:)
usis, 4.janvāris 2013, 20:34
prošu pojesnitj :DD