atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 04.01.13
andzus69 uz Alūksni ies paka ar vasaras spolēm un Rapalas galvām varu Tev 4 sarkanās ielikt Viss ko varu līdzēt :)
bums 04.01.13
Laikam polemiku varam beigt Noteikumi ir skaidri -Ja ir lūzusi spole tad samainīšu uz sarkanajām Tās ir kā tanki Vājā vieta atsperes saturētājs ir pastiprināts ar skruvēm
bums 04.01.13
Es jau arī par to pašu -ieved Gintam viņam kā reiz trūkst :))
urmaas 04.01.13
Aivar
Nav man rezona cepties.Es vnk pasmaidu par dzīvi.Jo man tavi štrumi nelūzt-kā jau pats teici jo tos neizmantoju.Kaut pārītis pranču lode+sudrabs kkur vēl mētājās. :))
andzus69 04.01.13
Te neiet runa par 1 kg kimlacinjiem :))
bums 04.01.13
andzus69 neticu ka Latvijas kilograma kimlaks /Esmu vilcis ar 0.2 auklu bez stesiem/ ir spēcīgāks par Zviedrija 1,5 kg foreli 0.28 aukla un āķi plīst
Tas tā lirika Par spolēm pavisam nopieni ja beigtas tad samainīšu uz sarkanajām
andzus69 04.01.13
paldies! bet kā jau teicu, no 4trām spolītēm 3trīs ir pajukušas... Līdz ar to vairs ticības nav.
Te nav Zviedrija, te ir lielais kimlaks tepat... :))
bums 04.01.13
Boris ko tev ceptie tu jau ar maniem štrumiem neķer :DDDDDDDDDDDDD Pārējiem visiem samainīšu -protams lūzušās :))
bums 04.01.13
Visi savus štrumus stiepjat atpakaļ pa garantiju.Firma veņikov ņe vjažet. :)))

urmaas, 4.janvāris 2013, 20:14

Bez problēmām kam ir lūzušas varat samainīt Daudz viņu nav bet uz sarkanajām varu samainīt :))
snipiens 04.01.13
Es ar vieniem ,,lazdukātiņiem"vālēju gadus nu jau desmit...putoplasta rokturīša gals no ,,lidināšanas"apštaukāts,bet pārējais viss tur!:),kaut arī droši ka ,,ķiniezeris"!!!:)))
bums 04.01.13
Man Zariņvalda dotās kalpo Ja gribi man vēl 5 ir varu atdot
Tas meitēns ar to arī ķēra :))

Faktiski šajā gadījumā noamartizēja kāts
andzus69 04.01.13
Bums, Tev kādreiz derētu just arī LV ZA puses kilmlaku slodzi :))
micuks 04.01.13
Gribiet labu kātu pērciet St.Croix legend ice. Bija viņiem savā laikā arī riktīgi zižļi. Tikai neraudiet par cenu :D
urmaas 04.01.13
Visi savus štrumus stiepjat atpakaļ pa garantiju.Firma veņikov ņe vjažet. :)))
bums 04.01.13

Personīgi man ir šādas ar skruvītēm nostiprināta atsperes vieta Nekāda amerika
snipiens 04.01.13
Man arī ir tā copene!Zivi izvelku gan aiz auklas,bet riņķis vienā copes reizē atlīmējās...nācās izlīdzēties ar spicku,noķīlējot riņķi,bet mājās pārlīmēt!It kā jau nekas traģisks,bet mīnusiņš!:)))
andzus69 04.01.13
es ar spoli regulēju augstumus "no grīdas"...
Arī piecērtot zivi, makšķere ar spoli tiek mesta pļur
ā šļurrā, uz ledus utt.. tai ir jāiztur zināma slodze.. (ar pašu spolīti es neuztinu auklu kad ir galā liels kimlaks vai lidaka- bail risket, izjuktu pa detalam!! !!!) (, es runāju par melnajām ziemas makšķerēšanas spolītēm, ko reklamēji Tu un Zarinvaldis, ne pa kādām Shimano!!!!!!!!)
Var jau arī žilku tīt ap pirkstu- varbūt pat būtu labāk..
Ivars1703 04.01.13
Copē jau visādi gadās gan asāk piecirst kādu līdaku, gan pirms zives izvadīšanas neveiksmīgi nomest uz ledus.
bums 04.01.13
Protam ķīnizeri Skruvju vietas tika pārlīmētas un saeļota Viss Plastmasu diemžēl neleju :DD
Ivars1703 04.01.13
Andžu man arī copē šāda pati spole sadalījās reizinātājos, bet ko tur var daudz gribēt no ķīnīzeru darinājuma.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs