atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

maksi 28.12.12
Bums-paldies ņe buļkajet :-) bet man prieks ka kādam izpalidzēju....un vienmēr welcome;-)
NG-NG 28.12.12
:):):) ne ne, mani tik aatri juus uz sotaku nepierunaasiet :):), jaaiet foreles tiiriit, tad smuki sacept .... :):)
uldeens 28.12.12
Gan jau ka skaista,būs iemesls ielaist pa sotakam,ka tik NG uz adatas neuzsēdini:)))
bums 28.12.12
Cope Zviedrijā ir skaista !!!!
bums 28.12.12
Neviltots prieks ,ka slidas asmeņi sanāca Tā ka Maksis ir blakus un arī ir pielicis visam roku Pateicu lielu paldies arī viņam :DD
bums 28.12.12
Rītdienas atskaite rīt vakarā .Tagad sāksim vakara oficiālo daļu :DDDDDDDD
bums 28.12.12
Šodienas askaite
Jaunā paaudze šodien parādīja klasi gan NG juniors gan mana atvase Tā ka šodien bija razvedka tad meitenes līdzi neņēmām .Pēc saimnieka teiktā -šodienas cope švaka ,bet man stars :DD Laiks -20 spiediena kāpums Tie kuri bija teltīs tiem bija komforts ,bet mazāks loms .Inspektori bauda -pilnīgi pareizi Tā nav gaļas ieguves vieta un ar atļauto normu 10 foreles un vienu licenzi pietiek atliektiem galiem Gribi vēl nopērc papildus licenzi .Zivis neslēpām un arī citiem neiesakam :DD Ar visu esam apmierināti par visiem 100% Dēla loms

Savu nelikšu jo viņš man iekabināja :DDDDDDDD
andreiko 28.12.12
Bumša slidas rullē?
Cegls 28.12.12
bums
Šodien Anķipānu beidzot izlaida paspēlēt un šis uzreiz golu iesita :)))
Aivar...
Ne asakas un godam pavadīt Veco un lustīgi sagaidīt Jauno.....
bums 27.12.12
Pagaidām uz redzi :) Rīt turpinājums
bums 27.12.12
Ar šo paziņoju ka esam nonākuši galapunktā :))
Vieta fantastiska no klasifikācijas 10 tad 10+
APSTĀKĻI ideāli 10+ Bildes būs nedaudz vēlāk
Pašlaik vienkārši es un visi līdzbraucēji esam starā :)) Ja atklāti tad neviltota un balta skaudība :DD
Par zivīm vēlāk Kad noķersim :DD
gintsgg 27.12.12
Vimba , Brininiekos varbūt ka ir , bet varbūt ka jau izpirktas , pie manis pagaidām mazliet vēl ir .
wimba 27.12.12
paļdis i paļdis!
Janciigais 27.12.12
wimba, vai nu pie Ginta Spices rajonā, zvanīt 29111932, vai Bruņinieku ielā veikalā Milo, ja nemaldos Bruņinieku 44.
wimba 27.12.12
Gint, a tās bļitkas bruņiniekos var dabūt vai kur?
gintsgg 27.12.12
Laikām biju pēdējais kurš satika meistaru pirms aizbraukšanas . Meistars , pirms došanās prom , ieveda mazliet bļitkas , gan Piepusam , gan vietējiem ūdeņiem .
Nextalfonso 26.12.12
Ne Asakas!!! Priecīgi Jums Pavadīt Veco un Laimīgi sagaidīt Jauno 2013Gadu!!! ;)
Čpok - Pa Smuko!!! :))
NG-NG 26.12.12
Internets tur ir, taa, ka atskaites buus gan no BUma, gan no manis, cik zinu, tad buusim tur ap20 cilveeki no LV, taa, ka uz visiem kaadu zivi nokersim :):):)
bums 26.12.12
Ar šo sveicu visus Jaunajā 2013 gadā /mans gads/čūska :DD To daru iepriekš ,jo kas viņu zin vai Zviedrijā tikšu līdz netam :DD Ja būs piekļuve tad atskaite sekos nekavējoši ....:))
Vēlreiz visiem veselību un lielus lomus un lai bori griež !!!!
Par Peipusu neuztraucaties asari būs -tikai pēc manas atgriezšanās :DDD
Aivars aka bums
Visas paciņas ir aizsūtītas Pats būšu fiziski sasniedzams 04.01.2013.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs