atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 24.12.12
Ir bet Tev devu kā lielam vīram lielas bļitkas :DDD
Neko nevar darīt kundes nevar ciest no tā ka es nespēju izdarīt :DD
NG-NG 24.12.12
Bumsi, tu tak teici, ka paarstraadaaties nemiili :):):), bet te tik septiigs, tik septiigs :):):), bet dabas un fizikas likumus neapgaaziisi, baterijas kaut kad seezaas, pat pasaa krutaakaas ar stempeli Bums :):):), ir jau veel viens likums, bet par to skali nerunaasim :):).
Vakar secinaaju, ka esi optimists, baigi lielas blitkas sataisiijis :):):), Enguree prasiijaas vakar mazaakas, tavas kaceeja baardaa un zaunaa, bet mazaakas eeda arii, bet ... Tas liecina, ka interese ir asarim par blitku, vakar proveeju 7. mazaako kas bija un vienu rievotu baltu, speele, cik redzu ir ok , sist sit, bet asuki bija kapriizi vakar, lai arii savas 150 plus galvas salasiiju. Vai tavaa arsenaalaa ir mazaas blitkinas?
bums 24.12.12
Līdz Zviedrijai viss ir jāpaspēj :DD
E-boat -vīle gatava
Salaspils boris gtavs
dendriks Urbis gatavs
Kilka -makšķerīte gatava
Jankar Tev arī gatava
Līni esmu darbnīcā Būšu līdz 12:00
Telefonu aizmirsu mājās tā ka sazvanīt pašlaik mani nevar Otrs privātais ir pie manis -tie kuri zin zvaniet
maksi 24.12.12
Bumsi-Tev gan nav miera :)) pat 26 vel rukās,labāk aizei uz baznīcu :)..
bums 23.12.12
Dāmas un kungi ja līdz 25 .12 plkst 14 :00 paspēsiet nažus un borus nodot Gintam Tad 26 tie būs gatavi Pēc tam pārtraukums līdz 04.01.2013
bums 23.12.12

naži gatvi būs pie Ginta
bums 23.12.12
Atsūti tel numuru Man laikam 25 iznāks braukt uz Tavu pusi
jankar 23.12.12
gintsgg-šodien norīta mēģināju tevi saganīt par tiem kātiņiem,bet,diemžēl,nesekmīgi...(puiku bij jāved uz gonku)Moš var sarunāt kādu(vismaz 1 cieto)pieturēt ,jaunnedēļ atkal būšu Rīgā(līdz piektdienai)
aldenss 23.12.12
Oki doki!
bums 23.12.12
Ņebzdi Pavasarī iedošu Tev melnos nažus Tiem smiltis pokujā
aldenss 23.12.12
Paldies Bumam! Boris borē labi,vismaz kamēr nav redzējis Lielupes pavasara smiltis.
L-upesLinis 23.12.12
Nē, griež perfekti, līdaka gan bļitku atkoda :(
bums 23.12.12
L-upesLinis melnais Rapaļņiks neatkodās ?
bums 23.12.12

Rīt Gintam ievedīšu kādu karūsiņu :)
L-upesLinis 23.12.12
Ēvelē dēls, ēvelē, tēvs ar cirīti pielīdzinās :)
bums 23.12.12
Kaut gan ja Tev tā ir ērti asināt neredzu problēmu -gala rezultātā vienalga visu izlabošu :DD
bums 23.12.12
siluro labāk ar galodiņu Pēc tam es sariktēšu kā vajag
bums 23.12.12
Par ākīem neuztraucaties -pārlodēšu -jo izmantoju smalkus un asus āķus Tāpēc to stiprībai varētu pievērt acis .Varētu lietot ķinas drāti-tā nelūzt ,bet vai vajag ?
edis75 23.12.12
Paldies Bumam par karūsiņām "bļitkiņām" Engurē strādā labi, tikai vienai nolūza viens āķītis :((( pēc svētkiem ienesīšu uz remontiņu.
Vairis30 23.12.12
Siluro, tas izskatās pēc dimanta asināmā stienīša un pēc pieredzes zinu - viņu lieto tikai ja nav galodiņas, jo ar to sačakarēsi asmeņa leņķi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs