Ziemas šupiņi /nedaudz /ir bruņiniekos Pirmie Johansonam :DD šo to velku ārā no zapasņikiem :DD

Gintu par vietējiem kātiņiem pagaidām neterorizējat
Korķi ir salīmēti rīt došu apvirpot Domāju ka uz pirmdienu jau būs
Korķi ir salīmēti rīt došu apvirpot Domāju ka uz pirmdienu jau būs

nezinitis123 , piezvani 29111932 izstaastiishu kur jaaved , un Tavs boris buus ass kaa jauns .

sveiki, man ir mora expert urbis ar 130mm diametram un gribeeju uzzinaat kur tos vareetu uzasinaat?

Bums.
Uztaisi labāk slieces mūsu bobslejistiem, būs lielāks gandarījums :) Savādāk Ekmanis jau n-tos gadus mokās savā tehniskajā centrā, a laiks iet. Čaļiem labākais starts pasaulē, bet slieces kā no smilšpapīra...
Uztaisi labāk slieces mūsu bobslejistiem, būs lielāks gandarījums :) Savādāk Ekmanis jau n-tos gadus mokās savā tehniskajā centrā, a laiks iet. Čaļiem labākais starts pasaulē, bet slieces kā no smilšpapīra...

Tāpēc arī vairs misiņu netaisu Pērciet ņeržas piramīdas :DD Misiņam ir daudz cēlāks pielietojums

Bums rakstīja:
Man ir misiņš un tam pašizmaksa ir dārgāka nekā ņeržai
13.decembris 2012, 09:03 | citēt | links
Rupji rēķinot uz 1 barotavu materiāla cenas starpība ir līdz/ap 10 santīmu ;)
Man ir misiņš un tam pašizmaksa ir dārgāka nekā ņeržai
13.decembris 2012, 09:03 | citēt | links
Rupji rēķinot uz 1 barotavu materiāla cenas starpība ir līdz/ap 10 santīmu ;)

Man nevajag Trokiis grib Es jau šo etapu esmu izgājis 2 vienā upē neiebrist :DD

Bums-To zivju tīramo gālvas var uztaisīt kā lego saliec tik no divām daļām un gatova.Varu iedot nočekot :).

Tā tēma jau sen bija izrunāta un apmazgāta -vajag sekot pastāvīgi nevis ar iebraucieniem :DDD