Vai nu būs sācies pilnmēness.
Tādu līdz 10 cm var ar nazīti izurbināt, nafig vēl domāt kaut kādu matemātiku?! :D
Vēl ienāca prātā, vai nevarētu ledu veiksmīgi izgriezt ar rezaku...būs kādreiz jāpaprovē....protams, dubulto ledu neizgriezīsi, bet pirmo ledu, tādu līdz 10 cm vajadzētu gan!
Paik ja par bori tad tas jau ir prom Tas notika ļoti ātri :)
iespējams stulbs jautājums, bet: Ar nelielu perforatoru varētu āliņģi uztaisīt?!
Diamond, 6.decembris 2012, 22:04
VIDEO
iespējams stulbs jautājums, bet: Ar nelielu perforatoru varētu āliņģi uztaisīt?!
Diamond, 6.decembris 2012, 22:04
Tā ir kā Tu sākumā uzraklstīji :D
Var,bet labāk ar dinamītu-jau gatavas zivis :DDD
Tas iznāk tā, ka pāris dienas pirms braucu uz galvaspilsētu,jāpiesakās?
Eh, es jau nopirku citu, Bumsi kur biji ātrāk!! Būtu no tevis paņēmis un varētu visiem lielīties - No Buma paņēmu kārtīgu bori, vot!! :-))))
Ir uz pārdošanu 135 Rapala garā ....
Kā tur manas spoles jūtas? Uz nākamo nedēļu būtu labi, ja būtu :D.Īstenībā ne jau spoles tik ļoti bet tos nažus gan laikam vajadzēs, laikam būs ledus.
Labi, tad savus nekur nestiepšu :)
Bumsi, uz vienu komplektinu jau rindā piesakos!
Usi rīt būšu pie jumsīm Jura nažus uztūnēju tad uz paris dienām varēji man viņus iedot :))
bumsi, ja vajag, spec tev 100nieku, atraušu pakaļu, pastiepšos un :)
ok, nedēļas nogalē no laukiem ziemas štrumus atvedīšu, tad varēšu iestiept. Cik saprotu, var Tev viņus nodot arī caur Bruņinieku Milo?
Derēs man tie stūri lomu nespēlē