atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

martins_ 06.12.12
ar nedaudz sasiptiem stūriem derēs?
bums 06.12.12
Ja kāds atnesīs 100nieka nazi lai izmērus sastellētu tad gan kādus 10 gb uzbūvēšu
martins_ 06.12.12
Nu tad ko, pieņemsi pasūtījumu 100nieka nazīšiem?
bums 06.12.12
martins_ Man visi ir individuāli un tas nav par pamatu kaut ko mainīt attieksmē :DD
bums 06.12.12
Nez ku ta mūsu Somu Ugru pilnvarotais pārstāvis Tonis ir pazudis :D?? vai būs ledos iesalis Vai kāds nikns forelistu kolektīvs nožmiedzis -ko ?
martins_ 06.12.12
Bumsi, individuāls pasūtījums nebūs dārgāks par sērijveida? :)
bums 06.12.12
Nē tikai jāpasūta un jābūvē individuāli Jātaisa šabloni
martins_ 06.12.12
Ja tiks būvēti, es rindā uz pirmajiem.
martins_ 06.12.12
Jā, derētu gan. Nav jau to 100nieku lietotāju daudz, bet tik un ta ir. pieprasījums būtu..
gintsgg 06.12.12
Domāju ka tādus būs meistaram jāpasūta .
martins_ 06.12.12
Maister vai arī tirdzniecības pārstāvi Gint, naži priekš 100mm barnaulieša tiek plānoti?
bums 06.12.12
Ja pārrūda tad iznāk tāda šaize Bet ņemot vērā kad ir garantija naži tiek mainīti bez aizķeršanās
bums 06.12.12

man arī pagaidām ar šiem ir aizķeršanās no termists nolaida raini
Jābūvē atkal no rokas atspert5ērauda R8

ja kādam briesmīgi tomēr gribās pusapaļu varu izslīpēt kādu vajag kaut žīdu zvaigzni :DD
bums 06.12.12
Leopolds Kā viens fricis man teica -Pastāvīgos kundes ir jāmīl Tad viņi pie Tevis taciņu neaizmirsīs :DDD
bums 06.12.12
Maisteram pakaļa šumaina no darbiem Kā jau minēju vispirms paūtījumi -svēta lieta pēc tam kas nu atleks :DD
gintsgg 06.12.12
Meistars ieveda vēL 2 reanimētos urbjus , kam viņi ir es nezinu , viens laikam daargajam ,

meistars šodien bija īpaši dāsns , atstāja 2 barotavas un vienu bļitku . DDD
grus 06.12.12
Bums! Nav jau steidzama lieta, šo nedēļas nogali mūspusē tāpat uz ledus vēl netikšu. Tad jau nākam nedēļ dabūšu.
Leopolds 06.12.12
Liels paldies par sūtījumu, Bums! Biju patīkami pārsteigts par "bonusiņu". Mmmmm, būs vakarā jānoprovē:)
Patrols 06.12.12
Lai nepiesārņotu Buma lapu, ejam uz runājam ppar viskaut ko lapu (:
snipiens 06.12.12
Ja viņus palielinātu,tad būtu skaidrs,kur ņemtas idejas kā izskatās citplanētieši!!!:)))Bet pa nopietno jautājums!Šitā lasot zālēs tos ,,krahaborus"trāpās mikroskopiskas zivteles,kuras līdzīgas kazaragiem,bet varbūt tie ir mazie zandarteļi!?Vienkārši tik mazi,ka nevaru točna atšķirt!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs