atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

snipiens 04.12.12
Protams,ka arī es jaunībā tam visam esmu izgājis cauri...!Čalīši ar ,,bredņu" brien,pirksti tīkla acīs,citi dzen,ar pirkstiem jūti kā zivīte ieskrien tīklā un uzreiz ceļ augšā...!Tas bija kūl!!!Tas viss bija pie lietas un tas netika uzskatīts par noziegumu,lai arī tad tas bija nelikumīgi!Nebija dziņas pēc foto ar trofeju...vienkārši puikas tā reizēm pavadīja laiku,bet nu jābeidz piesārņot Buma lapu un pārvērsties par ,,tefteli"!:)))
gintsgg 04.12.12
Snipiens , ne viss esmu brakans , bet biju tāds pirms gadiem 25 , tagad jau ir stājies spēkā noilguma termiņš , esmu godīgs copmanis un ar tādām muļķībām sen vairs nenodarbojos .
snipiens 04.12.12
Tajos laikos muldēja,ka Vosa medību ,,ugoģijās" briedis tiek piesiets pie koka un uz āķa tiek uzcepīts breksis!:)A tu Gint izrādās esi brakans...fui,fui,prom no copes lietām!!!:)))Bet brieži točna laikam no Vosa laikiem pa šitiem mežiem vēl ganās.Ir lekuši pār ceļu,bet paldies dievam gabalu pirms autiņa!!!
gintsgg 04.12.12
Es arī pa to caurumu esmu līdis ar visu brideni . DDD
anapurkis 04.12.12
zogs,tu domaji to vosinieku kuram caurums setaa bija braucot no jaunmarupes puses?tuvak pirtij "Peles"?
zogs 03.12.12
Žogs.nepārspīlē, beberbeki sāka tikai kadetu un 1 golfa ērā:)

usis, 3.decembris 2012, 23:49

Ne vella,apvedšosis vēl nebija,kad sapratām,ka tajos mīzalos vairs nepeldēsimies :D Lidostas skrejceļu tik knapi izzāģējuši bija... Un vari nestrīdēties ar Bieriņpuiku :D
usis 03.12.12
Žogs.nepārspīlē, beberbeki sāka tikai kadetu un 1 golfa ērā:)
usis 03.12.12
Bumsi.tevi rīt uz z_koreju izsauks:)
zogs 03.12.12
P.S. Jau tad Imanta bij Beberbeķi piečurājusi :)
zogs 03.12.12
snipien,viss labais aiziet nebūtībā :) kad es uz vosenieku ar šperiņu bādēt laidu i ne Vosu neredzēj, tik no otrpus,caur cohumu sētā vajadzēj piekļūt :) Bij bezļaužu paradīze!
bums 03.12.12
raihs 03.12.12
Toni,vai tad tu gribi,lai vēl Bums iesaistās jūsu savstarpējā rīkļu košanā ar Raivo?
jankar 03.12.12
Bums!Varbūt kādreiz iznāk iespēja ielikt bildi ar savu autoklāvu,būvēto no propāna balona(izmeklējos, nevaru atrast)
Jau iepriekš paldies!
snipiens 03.12.12
Za to uz Vosa dīķi tagad leiši brauc karpās...!:)
skiperis 03.12.12
Tev vēl vēstuļu par maz? Atver, būs pilna kaste un vēl ārā birs... Laikam jau viņu ir saradies nenormāli daudz, tādēļ arī cena krīt, Vēl jau piedāvā arī ASV zaļo karti. Kā domē, Usmu aizvilks līdz Ziemassvētkiem?
bums 03.12.12
Kas es kāds Voss ,ka pie katra dīķa villas būvēšu :DD
Tonis 03.12.12
Bumsi,
nepalaid tādu iespēju garām,Zviedrijā pie ezera lepnu villu pajemsi,Gints tev šeitan nažus asinās,ķersi pālijas un sīgas,sūtisi šamam paciņas ar saldētu 'strogaņinu' un dzīvosi bez bēdu...
bums 03.12.12
Tumši tāpēc ka mazāks apgaismojums trāpija :DD
bums 03.12.12
Tie aferjugas skopi palikuši agrāk vismaz 7 ļimonus dāvāja :DDDD
siluro 03.12.12
skaidrs, vienkārši uz bildes baigi tumšs izskatās.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs