Bums,esi cilvēks-vienreiz pie receptēm ieliec to labās mantas(no kuras ir mundrs prāts otrā rītā) darināšanas pamācību,lai arī citiem nav jāmocās (kaut vai vismaz uz PM)
Bumsi,
ceru ka Tu māki naudiņu skaitīt ,kā tieikt- Debets un Kredits...
Cik saprotu šajā forumā Tu neesi īpašā Krēdītā...:)
raihs :DD ar to blici gan vismazāk skeletus gribētos :DD
-Ar galiem,:
bez šuma i piļji...:)))
:DD kāpēc liec reklāmu ?? Dudinies viens pats vai arī kādu čomu uz astes paņem :DD Ja tas naf bisness
Labi,Toni,bet kur Tu liki savu pēdējo grupu? telefoni neatbild...:)
Man? Skeleti? Tu ko? Ja nu vienīgi ar VID:)))
Raih mums visiem skapji pilni ar skeletiem :DDDDDDD pa dzīvi salasās :DDDDD
Bums
Divi latvieši pie viena ezera(kaut arī milzīga) un ar vienu biznesu-draugi? Impossible!:)
Šamais jau ne man vienam 'draugs'...:)))
Protams,katram bleķim savs "znajs"...Sarežģīti tas viss-kaut strādāju 20 gadus ar bleķiem,arvien visādi pārsteigumi gadās
Ko tad jūs Zviedru republiku dalat ka draugs jāliek pēdiņās :DDDD
Es jau teicu ,ka 26 dec braucu :DD
Tā nu viš ir slidas asmeņi par 4 iedaļām HRC/cietība/nosēdināti Asmeņu materiāls tas pats kas standartā Tikai termiski pielabots /var teikt ka pasliktināts/ja izejam no cietības Par štīheļiem taisnība /bet sudrabam / Pulēt vieglāk formu pēc rūdīšanas -cieto Visur vajag savu znaju :DD
tik traki ar nav , kā Tu domā Jāni :DDDDDDDDDDD
Bumsi,ko ganies,
vai ta neesi jau pie mana 'drauga' Sviedrijā?...
Siluro beidzot tika vaļā no uzmācīgā kaimiņa....:)
Vispār baigi dīvaini ar to metālu cietību un īpašībām! Piemēram,loģiski liktos,ka,jo cietāks metāls,jo labāk griezīs / gravēs mīkstāku metālu. Ņi*uja! Ar cieta metāla štiheli(tā sauc gravēšanas instrumentu) iegravēt ir daudz grūtāk(un sanāk nekvalitatīvāk),nekā ar mīksta metāla štiheli.Dīvani,bet fakts...
Varbūt ar tām slidām tāpat-ja cietas,tas nenozīmē,ka ar tām labāk slidot?