Bumsi, negribu pārāk jaukties Tavā mārketinga kampaņā :DD, bet neko nevar garantēt 100% - te Tu jau biku šauj pār strīpu :DDDD... Rociņa arī sākumā jāpiešauj un tad jau var sākt domāt par "garantētu copi" ;))... Pietam katriem ūdeņiem savs.
P.s. nokaitināja tas, ka jau kā tele reklāmās, kur ar sola, ka zivis pašas no ūdens/āliņģiem leks laukā - lielies un soli ar mēru ;DDD...

Šitās būs pašmāju ūdeņiem 0,5-2 m spēli garantēju jau āliņģī Svars 4 gr garums 4 cm sudrabs Pagaidām būvēju tikai tiem kuri ir atsūtījuši sudrabu :) Viss no rokas bez štances -katra tiek pārbaudīta spēle- sipj -copi garantēju 100% /ja tai dīķi vispār ir asari/ :DDD
Pasūtot lūdz atsaukties Bums Nr-4/lai labāk saprastos/ Pērlītes likšu rīt -lai nožūst burkāniņš :DD
Lizzy ņem par labu -tikai pikstiņus sargi.Ja kas tad welcom ...Vienmēr laipni ...:))
degarzivs viss notiek Tikko no darbnīcas Večiem pasūtījumi jābūvē savādāk točno piekaus Ledus nāk rūkdams ;DD
Atveru forumu, bums nav augšpusē, jau sabijos ka aizgājis labākos medību laukos, bet nē - pilnmēness un arī citas lietas cilvēkiem sāk interesēt! :D
Paldies Bums par nažiem! Beidzot mans gaļas nazis tiešām griež gaļu :)
MaarisL: Par Stellu - ja viņai nekas nav noticis, tad eļļot un lieki taisīt profilaksi nevajag. Katra lieka iejaukšanās (izjaukšana, salikšana) var ietekmēt tās hermētismu un gaitu. Ja vēl nav pārliecības, paskaties spoles shēmu - cik tur detaļu, skrūvīšu, blīvīšu utt...
Visu savācu Par gatavību ziņošu ;))
Droši jau ka līdz12.00 neuzspēšu,bet nav jau arī steiga-izskatās ka jātaisās uz ziemas copi.
Micuk man ar tāds ir ... sk lieto uzmanīgi - var tiešām palikt bez gala :))
Lauris112 Ja paspēsi līdz 12 tad arī rīt paņemšu :)
Nu redz vajag tikai pašam zināt ko gribās -tad jau iznāk :DD
Meistar paldies par duncīti. Kā kulaks uz, tā viņš guļ plaukstā. A bet nu cmuks bez gala :)
Bums, rīt ievedīšu bruņiniekos.
Man vēl pārīti jāuzbūvē un Leopoldam būs gatavs

Sudrabs+Francis Liekumus gan nerādīšu :DDD

šimaņi gatavi rīt būs Bruņiniekos /Loti akurātas un koptas spoles/
Ryobi gatava
Abu gacia gatava -būs pie Ginta
Uldim -Rapala gatava būs Bruņiniekos
Visi kāti sariktēti -Bruņiniekos nodotie
Abu Garcia Ambassadeur C4
Sveiki! Bums, Tev nav aizkerusies kada laba spolite dzerkam labajai rokai.? Kolegis gribetu iegadat.
Bums,vai spoles vēl ņemsi uz apkopi?