atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 14.11.12
Ieved Gintam pamēģināšu atdot uz eroziju ,bet vispirms parādīšu erozistiem :DD
tataars_ 14.11.12
bums
sveiks meistar , man tāda problēma zobratā iekīlējušas 2gb 5mm tapas un nolaustas,cietas pēc suņa , 2 dabuju laukā piemetinot ar TIG stiepli , var būt zini kur var izdedzināt ar elektro eroziju ???
gintsgg 14.11.12
Toni , jautājums nevietā , vai ta es Tev , kā žīds žīdam , varu ko noandelēt pa dārgo ? Mums žīdiem , kopā jāturās un vienam otru jāatbalsta .
Tonis 14.11.12
Pa dārgo,vai pa nedārgo?
gintsgg 14.11.12
Var , bļitkas ir daudz un dažādas , nav tikai pašas mazākās , tās arī meistars solīja ka laikām šodien būs .
Tonis 14.11.12
Bļitkām arī var braukt pakaļ?
gintsgg 14.11.12
Neatceros kurš man prasīja Buma nažus boriem , naži ir pie manis , var braukt pakaļ .
bums 13.11.12
Normarkam Rapalas galvas sakārtotas piektdien būs dabonamas /asinātas uz jaunā beņķa/Vairi Tava arī sariktēta Tā ka sākam gaidīt ļadu šodien zvanīja no Zviedrijas-šur tur jau ezeriņi aizvākoti :)) Tas priecē Pamazām jau jāsāk riktēties :DDD
bums 13.11.12
Visi gatavi :) Rīt pieskruvēšu nažus un uz ļadu ...
StormsLV 13.11.12
Varbūt mans boris arī gatavs:) Nr.6
bums 13.11.12
Ievedu :))
bums 13.11.12
Gint šodien ievedīšu 2 komplektus
bums 13.11.12
NG Tavas jau sen gatavas :))
aspens 13.11.12
Pagājušo pavasar, paziņa no Somijas atveda, oranžo ar zilo galvu, tākā Bums- gan jau :)
NG-NG 13.11.12
jā, man arī viens solīja vietējo seklūdeņu bļitkiņas .....:):), ja kaut daļa solījumu piepildīsies, tad šogad bļitkiņas varēs padancināt tīri smuki :):), ja būs ko dancināt :)
gintsgg 13.11.12
Un vieglās blitkas vietiējiem ūdeņiem .
gintsgg 13.11.12
Bums , man vajag Tavus nažus boriem .
bums 12.11.12

Boris kurš ir Somijas iekšējam tirgum cena apmēram 100 eur Galva laba Runā ,ka esot cietāka /varbūt/ it kā izturīgāka pret smilti un akmeņiem Nepateikšu jo šis zilās neesmu asinājis ,bet gan jau.... :))
bums 12.11.12

Parastā nerūsējošā galva /domāta visu veidu ūdeņiem/

Sporta galva / parasti ķiršu krāsā/ ņēmiens ass un agresīvs -ātrs

Parastā ar vadīklas zobiņiem 2 blakus āliņģu urbšanai /arī visu veidu ūdeņiem/

Melnā it kā domāta saldūdenim /ir bijuši gadījumi kad ir jāpārasina jaunas galvas/varbūt tās bija Ķīnīzeru/ Rūsē -ir redzēts kad pēc nepareizas saglabāšanas nākamajā sezonā vairs nav ko asināt -zobs norūsējis
bums 12.11.12
viens pret vienu Viss ir tas pats tikai nosaukums ir uzlikts izgatavotāja Rapala bija tirdzniecības zīme

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs