Tekota tas jau ir nopietni :))
Es biju pasācis ar šito,bet tomēr laikam Shimano Tekota -tas samam ir tas labākais variants. Neskatoties pat uz ļoti pat labo bremzes sistēmu,bieži vien nodauzīju knaģus. Kas notiktu,velkot 70nieku ar Ņevku,man pat bail domāt...

'Erotiskas'fantāzijas,-tas ir interesanti...:D,
Neba, sado-mazo?...:))
Šedevrs,vai ne?:) Nē,samus ne... Man te ir tādas "erotiskas" fantāzijas pielietošanai,kaut gan prātīgāk būtu aiz stikla nolikt:)
palaid ebaya mos labi nopelnisi :)
raihs
1974 gads, pie tam vēl oriģinālā iepakojumā :))
ko darīsi ar to spoli, samus stīvināsi???????????
es, cik braucu, vienmēr Ņevene bija somā, bet tā arī neuzliku uz kāta :))))
Re,pie kāda muzeja eksoponāta es šodien par bargu naudu tiku! 1974.gads! Tikai tā ādas blīvīte,kas spriego/noblīvē gaitu,izkritusi(laikam pa 38 gadiem pārkaltusi). Varēsi ielikt?

Izskās labi... Ar nepacietību gaidu pastnieci..:)
Super, šodien centīšos paņemt. Tad jau niez tie nagi pamēģināt (:
Bruņiniekos Jebkuru dienu izņemot svētdienu un sestdien līdz 15:00 Atdod Agrim klāt pievienojot zīmīti ar savu tel numuru Kā gatava tā uzreiz piezvanīšu par saņemšanu Ja Pārdaugava ir tuvāk ieved Gintam 29111932 tur darba laika nav :DD vienīgais no sākuma piezvani lai noskaidrotu vai viņš ir uz vietas
Veiksmi un ne asakas
BUMS! Tu atrodies Bruņinieku ielā 43 , kad var atnest spoli ?
BUMS! Spole'" Okuma trio 30" salūza lociņš , vai ir iespējams sataisīt
Viena laba nerūsējošā gultņa cena /jūras/sastāda lētā gala spoles cenu :DD
Nu jā katru gadu jauna spole +vel tie saucamie copes meistaru izdevumi,un beigās sanāk tas pats.
Haizivs8, 26.oktobris 2012, 23:30
pilnīgas muļķibas, nevajag ēst cepumus par daudz pie jūras un tad i spoles būs kārtībā, i nebūs kātiem spices nolauztas un vis pārējais
Nu jā katru gadu jauna spole +vel tie saucamie copes meistaru izdevumi,un beigās sanāk tas pats.
Teiciens gan labs. Nestrīdos.
Tikai var iztikt arī ar lēto galu spolītēm - tās kopjot!