atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 23.10.12
man cena neintresē Konstrukcija :DD
vairis 23.10.12
Elkorā-pie Vef kult.pils, cenu neskaties:)uzdāvināja draugs.
ramex 23.10.12
Bums, par Cormoranu nesatraucies, ir rezerves palstmasas kasete :) Pladies! un ātri gan

to metālisko nu ka beigta ta beigta :) uzviņas pītā aukla tāpat netiks tīta
bums 23.10.12
Kur viņš ir pirkts vajadzētu uzmest aci dzīvam agregātam ..:DD
vairis 23.10.12
No tā smagākā,alumīnija šaiba izbira, bet naskās sieviešu rociņas izmeta-pat neredzēju.Tagad tas svīķis tagad nefiksējas.
bums 23.10.12
Attaisīju papētīju ,bet momentāli tā arī neiebraucu darbības principā .Tur viss ir komplektā vai arī kaut kas izņemts ārā ?
vairis 23.10.12
bums-paskatījies tos vīna taisāmos?
bums 23.10.12
ramex Spoles kārtībā Tikai ar Cormorāna kaseti Tev šize sanākusi sāls pacēlis visu metalizējumu -būs jāmeklē cita Man diemžēl nav Ja der plastmasas tad varētu parakties pa kādu kasti
bums 23.10.12
:)) Prieks
Kastīti ar spolēm paņēmu
cops67 23.10.12
Nazi saņēmu ir loti labi, paldies, spole pie Ginta.
ramex 23.10.12
Bums, spoles tik šorīt atdevu Gintam, vakar nokavēju.

3 GAb brūnā kartona kastē, kā ja uiepriekš minēju vajag izvannot un saeļļot un ja kas krit acīs ka ir pilnīgi un galīgi noplīsis tad var ar pielabot protams :)
gintsgg 23.10.12
Plakanais ,
Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .
plakanais 23.10.12
gintsgg.. kā jūs atrast varētu lūdzu adresi uzrakstīt???
gintsgg 22.10.12
Plakanais , atbrauc piemanis un paņem Buma taisitās mazas barotavas motilim .
plakanais 22.10.12
Labvakr bums, vai jūs taisat mazās ziemas barotavas motilim un cik maksā viena gb.
bums 22.10.12
To cepumu ātrāk par ziemas svētkiem vai jauno gadu vaļā netaisīšu ..Ar alkoholu problēmu nav -pohu nav un darbam netraucē :DD
SANDIJS 22.10.12
Paldies.
Kad sanāk laika ieklabini par manis pieļautajām kļūdām un nelielu aprakstiņu kas būtu jādara, lai spolītes kalpotu bez liekas meistara apgrūtināšanas.
P.s. Kā cepums? Piegādātājs apgalvoja, ka jābūt ja ne izcilam, tad ļoti labam gan.;)
bums 22.10.12
Ir gatavas Vienīgais uz Tavu pusi ātrāk par ned beigām nebraukšu
SANDIJS 22.10.12
Jau iepriekš atvainojos par uzbāzību, bet nemiers dīda.
Paldies meistaram par atsaucību un ja ir nedaudz laika, tad vēletos uzzināt vai ir izdevies uzmest atci manis sabendētajām spolēm un ja ir, interesētu vai ir kāda cerība tās reanimēt.
kazimirs 22.10.12
Ok! PALDIES

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs