atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

shimano 17.10.12
Sveiks Bum !

Paskatījos Tavu skūšanās seansu , papētiju savu roku un konstatēju - VAJAG ! Kā var pasūtīt ? Vēl interesē Tavas ziemas pīckas (ja var tad 2 gb) un bļitkiņas seklumiem ....
P.S.
Varu Tevi aplaimot ar to dzeltenīgo zanderu vobleri ko Tu pad... oi pazaudēji (lasiju zandartu copes sadaļā)
bums 17.10.12
Braukšu uz Rīgu paņemšu līdz
bums 17.10.12
Man liekas ka Gintam 1 tik bija Bet nekas es tev savu atdošu
raihs 17.10.12
Bums
Norezervē man,lūdzu, to Nelmas prototipu-rīt aizbraukšu pakaļ
bums 17.10.12
Es alumīniju neasinu :DD Vienkārši rādu kādas kvalitātes ir zviedru tērauds Mora Scandvik Ar skineri kuili un čemodānu bez piepūles -neasinot
tas gan ir ar Laplander 95
Copmanis 17.10.12
Bums, visu cieņu Taviem nažiem, Tavam darbam ar metālu.
Bet alumīniju arī ar filca ripu un pastagoi var uzasināt tā ka var bārdu asināt.
IceAge 17.10.12
:D:D:D
bums 17.10.12
Cops67 šādas formas Griež visu ko pat filē ...:DD
Nekrietnelim uzbūvētais :))
bums 17.10.12

Starp citu IceAge tas ir Tavs ar kuru mēģinu spalvas :DDD
IceAge 17.10.12
Paldies par nazi !!! Tikko iemeeginaaju- griez kaa zilete un eerti rokaa iegulst ... Cerams,ka ilgi kalpos.
gintsgg 17.10.12
Nekrietneli , nepārdzīvo , man arī tāda viena ir .
bums 17.10.12
Šodien ievedīšu pie Ginta ...ūtrupe ...:DDDDD Spoli vienu labu redzēju Nelmas prototips ,ja nemaldos Oņega Cena laba Man liekas ka bija ap 10 ls +- ls robežās
Labsrīts!
Pie Ginta. Ka tik nenopārdod citam, jo tam izskatās ūtrupe štrumiem...
:o))
Liels paldies un uzsit cik naudiņas?!
IceAge 17.10.12
Riit/shodien piecelshos,tad arii uzzvaniishu ... Tikko kaa no Kolkas Cool... Pa celjam uz Riigu iebraukshu pakalj :) Izskataas superiigi :)
siluro 16.10.12
bums
tur viss ir štokos, svaigi kā atsildīts :DDDDDDDD
bums 16.10.12
kas tur ko domāt ņem ķiploku eļļu un špricē iekšā ;DD
bums 16.10.12
Tad ar to vajadzēja sākt :)) nomainīšu ,jo jāmaina 100%
Dresden 16.10.12
Starp citu,ķiplok smaka arī der,asaris labprāt arī tādu ēd! :) Kā to dabūt iekš silikona jādomā pašam. :)
Lauric 16.10.12
Sarunāts!Kad būs brīvāks tad ievedīšu.Manuprāt tur vajag labāku lociņu uzlikt ar visu rulli.Tas kas stāv virsū nav original.No salmo servisa šādu jau saņēmu gadus 2 atpakaļ.
bums 16.10.12
Tad būs jāmaina viss lociņš To spolīti ieved Gintam es papētīšu uzmanīgāk ja neizdosies -likšu citu mezglu :) Tikai pieliec zīmīti klāt -vaina lociņā sit iekšā auklu-sapratīšu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs