atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Lauric 16.10.12
Buma kungs.Tikko tikai pacilāju to trešo spoli,ko biju iedevis Tev uz remontu.Tur tas lociņa mehānisma defekts joprojām pastāv.Starp uztinējrullīti un vietu kur tas pieskrūvējas ir sprauga.Tajā vietā šad tad tiek iekšā aukla un to pēc tās reizes var izmest.Ko darīt?
bums 16.10.12
Sildīji vai Jābūt jau sacukurotam :DD
bums 16.10.12
Vēl piebilde tam vido par zivju eļļas lietošanu -šodien vandoties savos krājumos atradu atraktantu plēsīgo zivju pievilināšanai Ja tāds ir tad droši varat to izmantot zivju eļļas vietā
Bilde no neta jo manai butelītei šilte pazudusies :DD
siluro 16.10.12
bums
uz veselību !!!!!!!
tas ir vnk pavasara, vasaras sākuma pļavu ziedu :)
bums 16.10.12
Siluro _! paldies par cienastu No skata izskatījās viršu medus :))
bums 16.10.12

Nekrietnelis - nažuks gatavs Kur nolikt pie Ginta vai man zvanīsi ?

Ice Age šodien paspēju Saņemt rīt -jo jānopulē
bums 16.10.12
Manteli tādā izpausmē kā kažoku neredzēsi Ledus kārtiņa ir zivs virspusē :)) nosaldē izņem ārā iemērc uz 3-5 min ūdenī un atpakaļ saldētavā .Vēl kas zivij jābūt noteikti iepakotai -cel.maisiņš ,tetrapaka vai citā iepakojumā Vaļēju neiesaiņotu likt skapī nedrīkst
bums 16.10.12
Pagaidām vēl nekas nav izjucis :DD /mānekļi/Vienīgais nedrikst likt ultraskaņas vannītē Shimano rokturus jo tad silikons paliek mīksts To eļļosanai arī jāizmanto smāķi uz silikona bāzes Tāds tādu nemaitā ;DD
hecs7 16.10.12
Sveiki meistar, rakos rakos , neatradu, bet atceros ka bija stāsts kā zivis pareizi jāliek saldētavā , lai nav sausa pēčāk,glazūrā, mēģīnāju sasaldēt, izņemt iemērkt ūdenī un atpakaļ, kaut kā to glazūru nemanīju, vai ir ilgāku laiku jātur ūdenī?
paldies iepriekš.
bushmans 16.10.12
Bum ,par to aromatizēšanu!
- eļļa ir silikona ienaidnieks,pēc cik ilga laika tās gumijas sāk jukt ārā ? Vai nejūk ?
bums 16.10.12
Ja tā kura bija pie Ginta tad vakar sakārtoju šodien ievedīšu Būs pie Ginta ap 12:00
Tā kura bija nodota Bruņiniekos arī gatava būs tur ap 12:30
cops67 16.10.12
Labdien meistar, gribēju zināt kā jūtas Ultegra, un kad varēs saņemt.
bums 16.10.12
Iebrauc Valdlaučos pie Sandri un paņem Nero Bļitkas uztaisīšu būs pie Ginta Par vidējo ručku -nepateikšu Ja būs rezerves daļu komplekti tad dabūsi
bums 16.10.12
Tā nu viš irr :))
degarzivs 16.10.12
Un Bums - būs man nero un bļitkas? Vispār jau gribu 2 gb nero ar vidējo rokturi( rezervē) ! :D
degarzivs 16.10.12
Un jā - niedres strādā tikai bezvējā, ja ir pūtiens - jāstrādā gar niedri, nu nepatīk dāmām tas krateklis blakus! tas tā - mani novērojumi!
degarzivs 16.10.12
Pēc savas pieredzes lēpēs iesaku gremdēt katrā brīvajā logā - parasti seko cope! Monotonā vilkšana parasti izspēlē virs agresora galvas, līdz ar to copes nav! Tā ka rezumējums - ar buma nepisļaiku jādžigo, tieši tas arī nes rezutātus! Lai gan - rudens piedod daudz ko!
Speedmaster 15.10.12
jautājums par nepisļaiku

Ir 3 nepisļaikas, tajā skaitā 2 uztjūnētās ar gumijas tvisteri.

Joprojām nav skaidrs kā pareizi viņas vadīt -iemetot lēpēs vai niedrēs. Esmu vēl pa nullēm.

Vai var kāds iedot īsu aprakstu - padalīties ar savu pieredzi, tipa - kur mest, cik ātri/lēni vilkt, cik pauzēt.

Paldies
bums 15.10.12
Ved visas pārskatīšu lēnā garā :DD
siluro 15.10.12
sveiks bums
paldies ar spoli, sāku salīdzināt saremontēto spoli ar manā krājumā esošajām, mani sāk pārņemt sajūta, ka, gan drīz visām , vairāk vai mazāk ir beigti reduktori :DDDDDDDDD
atstāju pie Agra Tev šo to no sērijas "lai dzīve nedaudz saldāka liktos " :DDDDDDDDDD
Paldies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs