atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

mmartins 07.10.12
marix
No rūpnīcas lielākā daļa bori ir krāsoti ar pulverkrāsu. Nevaru apgalvot, ka tas ir pasaulē izturīgākais apstrādes veids, bet pietiekoši labs. Ja negribi čakarēties, iedod krāsotājiem un miers.
Krāsošanas izmaksas daudz nepārsniegs laba nitrokrāsas baloniņa cenu
Kaut vai te:

http://lekols-sia.infolapa.zl.lv/

Viņiem ir uz vietas arī smilšu strūkla, ja tas ir vajadzīgs.
Tikai noņem nažus, plastmasas detaļas un izjauc kustīgo savienojumu.
bums 07.10.12
Elektrisko ?:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
bums 07.10.12
Man šāda situācija bija ar lielo maili saplīsa forma Masterpuansons arī lūzis Citu būvēt nebija jēgas ,jo pilnīgu kopiju neuztaisīt Dieviņš stāvēja klāt un atradu pirmo ko izsitu no formas varā Tad jau visu tehnoloģiski atjaunoju Pašlaik uzbūvēju 4 pilnīgi vienādas formas.Locīšana ir 90 % no veiksmes
raihs 07.10.12
Bums
Nu kad rīt piebrauksi pie manis,es jau būšu Tev "ērtu" krēsliņu sagatavojis:)))
bums 07.10.12
Katra locījuma milimetra desmitdaļa :))
raihs 07.10.12
bums 07.10.12
NItro Nitro es ar burtu nokļūdījos :DDDD
bums 07.10.12
Raih pilnīgi pareizi Ir vietas tepat Jūrmaļā kur lašot ar zināmu rīku/ne tīklu/ var vēl tagad Vismaz līdz liegumam Es neticēju ,ka to var noķert viens cilvēks pāris stundu laikā -lielākais bija 7 kg .Nomēģināju akūni :DD Vietu un veidu tikai uz elektriskā krēsla ....:DD izpaudīšu ....
marix1 07.10.12
ps. Vai nav nitro nevis notro krasa? Baloniņā, tās ir tās pašas ko būvmateriālos tirgo vai kādā specializētā veik. pērkamas? Pateicos!
raihs 07.10.12
Redz,ar to forumu būšanu ir tā-principā jau šī ir vieta,kur vakaros bik "muļķi palaist". Būsim reāli-cope ir tāda lieta,kur tu vienkārši nedrīksti būt atklāts-nedz par paņēmieniem,nedz par mānekļiem,kur nu vēl par vietām(tas viss nupat tika apspriests Daugavas tēmā). Man,piemēram,ir zināmi pāris Latvijā absolūti nezināmi copes veidi(sauksim tos tā),kurus pārzin tikai daži cilvēki,un tur tos dziļā noslēpumā,un lomi ir tādi,ka reizēm pat neticās,ka kaut kas TĀDS ir iespējams Latvijā. Un neko jau nevar darīt-ir jāklusē,jo citādi tam visam ātri vien tiks piespriests nāves sods-sāksies presings un atradīsies vīri,kas ātri vien to pasākumu aizliegs.
Šeit kā piemēru var minēt copes aizlieguma pagarināšanu Gaujā-vai varat iedomāties,ka vēl pirms pieciem-sešiem gadiem tajā pašā banālajā Inciemā nebija neviena cilvēka-mēs divatā tur copējām tik ilgi,kamēr aizsala. Un tad kaut kur noplūda infa...Un iestājās *izģec vietai.
Tad nu paliek pāri šeit kā papļāpāt,paākstīties, pa*irsties...
bums 07.10.12
Ir bijuši uzaicinājumi ...,bet es kaut kā ....nevaru ienākt ar skaļu blīkšķi un niku arī citu nemainu Tā ka paplostoju pa saitiem un apakaļam uz mājām CL :DDD
bums 07.10.12
Praktiski pārskatu visas lapas pat medību -kau arī neesmu mednieks Piereģistrējies gan neesmu ,jo stagnātiskā uztvere nemainīt dzīves vietu ;DD
urmaas 07.10.12
p.s.
Ieskaties kādreiz ari Parcopi.lv.Tur ari gaisotne forša.:)
urmaas 07.10.12
Bumsi
Vidi,kādā vēlamies uzturēties,veidojam paši.Tas attiecināms uz jebkuru portālu un jebkuru lietotāju.Ir gadijumi kad esam pārprasti(runa iet par šo portālu) un ir ari gadijumi kad kko esam pārpratuši paši.Kā jau pats mācēji stāstīt-viss sākās no sapratnes.Mūsu forumā neMRK biedri redz tikai aisberga virsējo daļu.Ir sadaļas kuras redz un komentē TIKAI MRK biedri.Par gaisotni mūsu lapā tev taisnība.Mums vnk ir kopēji uzskati un intereses.Un daudzmaz visi savstarpēji tiešām esam pazīstami.Tāpēc jau laikam tur rīvēšanās nav manāma.
bums 07.10.12
Sarunāts
Lauric 07.10.12
Tad to arī,lūdzu, izdariet!Paldies
bums 07.10.12
Laikam varēšu jo man 2 gb ir atnākuši
Lauric 07.10.12
Ok!Tad rīt līdz 9 centīšos ievest pie Ginta divas Shimano spoles(uz apkopi) + vienu,kurai vajag savest visus mezglus kārtībā.Pēdējā nav steidzami,vari pie sevis marinēt arī ilgāk. :) Jautājums,vai Shimano Nexave labajā pusē uz piedziņas ass var ielikt gultni?
bums 07.10.12
Urmas par Tevis ielikto citātu no mana teksta ,,BAZARS Jāfiltrē ''
Ir teikumi un vārdi no slenga kurus cilvēki uzreiz saprot Man ir tas gods reizumies ieiet jūsu mājas lappā MRK.lv palasu papriecājos TUR JŪS BAZARU FILTRĒJAT ,jo pazīstat viens otru personīgi Kāpēc tad šai vietne būtu jābūt par pasaules mēsluvi ,ko ? .
bums 07.10.12
Man otrdien būs viena jāskatās Es visu izpētīšu gan no iekšas gan ārpuses Paspaīšu cenu un Tev atbildēšu -spole stipra

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs