Manīm līdz Vecrīgai patālu ko slāt...
Es tepatām, pa jūrmalas parku, gar "Pūt vējiņiem"...
Un bez tērpa...
:o))
Es tepatām, pa jūrmalas parku, gar "Pūt vējiņiem"...
Un bez tērpa...

TRAMONTINA ir labs ,bet ....viņi vairāk metušies uz virtuves nažiem un .asmeņus atsevišķi ir grūti pastellēt.Zviedru dizains un izturība man vairāk pie dūšas

Smukas bildes gan tev sanāk ielikt,un cik ta maksātu tie brīnumainie naži?

nekrietnelis
Es kaut kā vizualizēju to paskatu-Tu( profila bildē tērpies) ar Tramontinas nazi pie sāniem slāj pa Vecrīgu.Smalki!
Es kaut kā vizualizēju to paskatu-Tu( profila bildē tērpies) ar Tramontinas nazi pie sāniem slāj pa Vecrīgu.Smalki!

Nē, salidzinot pēdējos divus... Izvēlētos to pēdējo, no kura "acis nevarēji atraut"...
Par tiem spaliem Grusa kungam jāpiekrīt. Tāda fobija ragam piemīt...
Par tiem spaliem Grusa kungam jāpiekrīt. Tāda fobija ragam piemīt...

man arī riktīgie dīrmaņi pasūta salikto no bērza tāss Čakars ir ne pa jokam kamēr visu samauc

Ja runā par spaliem tad,varu izteikt arī savu viedokli. No raga jau forši izskatās, bet es vairs tādu negribētu.it sevišķi "mizojamam" nazim, kad rokas taukainas spals paliek slidens un tad grūti strādāt! Nu bet tās tik manas domas.

Jā, jā!!! Dast ist Fantastiš...
Būšu pagodināts ar tādu pie sāniem pastaigāties mijkrēslī pa parkiem...
Būšu pagodināts ar tādu pie sāniem pastaigāties mijkrēslī pa parkiem...

Manīm jau labpatīkas tas mazais resnais... (Sievai arī)
Derēs arī kāda meža gaļas kumāsa nogriešanai...
Derēs arī kāda meža gaļas kumāsa nogriešanai...

Tā ka iznāca nohapīt brieža kustoņa ragus cmukus lielus un resnus āfrikas dzelzs koka vietā varētu mēģināt likt ragu Bet to salīdzināšu un izdomāšu

Es kā Tevi ievēroju tā atplauku :DD Garie asmeņi būs kuru katru brīdi Vienu šodien redzēju nu nāvīgi fains Vismaz prieks ka sagaidīji šiku daiktu Tūlī pamēģināšu sameklēt tā asmeņa bildi.Viss pašlaik atkarīgs no piegādātāja No manas puses aizķeršanās nebūs visu sabūvēšu vienas dienas laikā Pat maksts jau ir pastellēta :)))

Jā sprīdīt...tādi tad ir tie īstie latvieši,kuri otrā pasaules malā sēž pie kompja un jūtas baigie vīri...iejutušies tozemju ādā un jūtas pārāki par ,,urlām",bet kad satiekas aci pret aci,tad urla iedos bietē,jo bāleliņš pēkšņi paliek bezpalīdzīgs,melns un maziņš.Tur jau tā lieta,ka tie urlas ir pārāki ļoti daudzās lietās par tādiem 100% sprīdīšveidīgiem latviešiem!:)

Labsvakars, augsti godātais!
Ar pirkstu man sviests uz nolauztā rupmaizes kancīša neziežas...
Ko iesākt?
Ar pirkstu man sviests uz nolauztā rupmaizes kancīša neziežas...
Ko iesākt?