atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 01.10.12
Nekritnello ........
bums 01.10.12

šis bija makšķerniekam :))
Manīm līdz Vecrīgai patālu ko slāt...
Es tepatām, pa jūrmalas parku, gar "Pūt vējiņiem"...
Un bez tērpa...
:o))
bums 01.10.12
TRAMONTINA ir labs ,bet ....viņi vairāk metušies uz virtuves nažiem un .asmeņus atsevišķi ir grūti pastellēt.Zviedru dizains un izturība man vairāk pie dūšas
Spriditis30 01.10.12
Smukas bildes gan tev sanāk ielikt,un cik ta maksātu tie brīnumainie naži?
raihs 01.10.12
nekrietnelis
Es kaut kā vizualizēju to paskatu-Tu( profila bildē tērpies) ar Tramontinas nazi pie sāniem slāj pa Vecrīgu.Smalki!
Nē, salidzinot pēdējos divus... Izvēlētos to pēdējo, no kura "acis nevarēji atraut"...
Par tiem spaliem Grusa kungam jāpiekrīt. Tāda fobija ragam piemīt...
bums 01.10.12
man arī riktīgie dīrmaņi pasūta salikto no bērza tāss Čakars ir ne pa jokam kamēr visu samauc
bums 01.10.12

šis ?
grus 01.10.12
Ja runā par spaliem tad,varu izteikt arī savu viedokli. No raga jau forši izskatās, bet es vairs tādu negribētu.it sevišķi "mizojamam" nazim, kad rokas taukainas spals paliek slidens un tad grūti strādāt! Nu bet tās tik manas domas.
Jā, jā!!! Dast ist Fantastiš...
Būšu pagodināts ar tādu pie sāniem pastaigāties mijkrēslī pa parkiem...
raihs 01.10.12
Nesaprotu-vai tad pasaulē labākais nazis nav TRAMONTINA?
Manīm jau labpatīkas tas mazais resnais... (Sievai arī)
Derēs arī kāda meža gaļas kumāsa nogriešanai...
bums 01.10.12
Te tas asmenis ir visā cmukumā ...:)))))
bums 01.10.12
Tā ka iznāca nohapīt brieža kustoņa ragus cmukus lielus un resnus āfrikas dzelzs koka vietā varētu mēģināt likt ragu Bet to salīdzināšu un izdomāšu
bums 01.10.12
ja pirmie atnāks garie tas taisīšu šāda fasona spalu ar savu poti :))
bums 01.10.12

šis asmenis Bildē nevar saprast visu viņa skaistumu un fasonu Kad viņu turēju rokās acis nevarēju atraut :DD
bums 01.10.12
Es kā Tevi ievēroju tā atplauku :DD Garie asmeņi būs kuru katru brīdi Vienu šodien redzēju nu nāvīgi fains Vismaz prieks ka sagaidīji šiku daiktu Tūlī pamēģināšu sameklēt tā asmeņa bildi.Viss pašlaik atkarīgs no piegādātāja No manas puses aizķeršanās nebūs visu sabūvēšu vienas dienas laikā Pat maksts jau ir pastellēta :)))
snipiens 01.10.12
Jā sprīdīt...tādi tad ir tie īstie latvieši,kuri otrā pasaules malā sēž pie kompja un jūtas baigie vīri...iejutušies tozemju ādā un jūtas pārāki par ,,urlām",bet kad satiekas aci pret aci,tad urla iedos bietē,jo bāleliņš pēkšņi paliek bezpalīdzīgs,melns un maziņš.Tur jau tā lieta,ka tie urlas ir pārāki ļoti daudzās lietās par tādiem 100% sprīdīšveidīgiem latviešiem!:)
Labsvakars, augsti godātais!
Ar pirkstu man sviests uz nolauztā rupmaizes kancīša neziežas...
Ko iesākt?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs