bums
24.09.12
bums
24.09.12
Alabama Rig šādus tirgo jebajā par 10$ gabalā bez ceļa Tūlīt ielikšu video kā viņus var uzbūvēt par 1 ls Vajadzīgs 5 riteņa spieķi kapara curulītes gabaliņš un šāds tāds instruments.To kuru uzbūvēju redzamajā video izmēģināju uz velci Nācu pie slēdziena ,ka nedaudz jāpārtaisa pati galva -jāliek spārns kurš aizkavē visas sistēmas rotēšanu ,ja to novērš tad viss ir oki doki Vienīgais ka ieteiktu ar 3 zivtiņām ,jo MN laikam aizliedz vairāk par 3 āķiem ? Tas tika izmēģināts ,lai noteiktu šādas sistēmas efektivitāti -man viņa izlikās neefektīva Varbūt maldos ? Tomēr attālumam no spieķa līdz zivtiņai jābūt lielākam Nu bet tas tā uz šādu pariktes izveidošanu neiespringšu .....:DDD
bums
24.09.12
Rīt nedaudz jānostiprina spolīšu stiprinājumi un tad jau došu ziņu par gatavību :))
Nextalfonso
24.09.12
Komplektā -kātiņš ,cietais-spole, aukla Shimano Winter 0.25 mm Maksts visai pariktei.
Bumsi uz vienu es jau piesakos!!!
Bumsi uz vienu es jau piesakos!!!
bums
24.09.12
Ja kāds domās būvēt uzreiz brīdinu uz šāda tipa makšķerītes nedrīkst būt neviena metāla detaļa-izņemot riņķus Ja to neievērosiet tad pie -25 tie paši dos par sevi ziņu/metāli/
bums
24.09.12

Ir ienākušas plastmasas spolītes /labākais variants Peipusa ziemas copei/Pārbaudītas gan no manis gan no Zariņa Valda Kā arī cietās spices

Nākamnedēļ sākšu būvēt Peipusa sekuhu dancinātājus Komplektā -kātiņš ,cietais-spole /attēlā redzamā/ aukla Shimano Winter 0.25 mm Maksts visai pariktei un manis gatavotā sekuha
bums
24.09.12
Par to naudu varēja ņemt droši ,jo visas ir atpogātas saeļļotas un rūpnīcas defekti novērsti Diemžēl vairāk nebūs
epox59
24.09.12
Bums .
No lētā gala šis ir labas , nenokaujamas spolītes. Stāv uz forļkata , paslīdi uz akmens , pats gar zemi... :) , spole smiltīs. Izskalo ūdenī uz copē tālāk. Pārnesums arī labs -5:5-1.
Bija līdzi uz Peipusu , pie -16 strādā bez problēmām .
No lētā gala šis ir labas , nenokaujamas spolītes. Stāv uz forļkata , paslīdi uz akmens , pats gar zemi... :) , spole smiltīs. Izskalo ūdenī uz copē tālāk. Pārnesums arī labs -5:5-1.
Bija līdzi uz Peipusu , pie -16 strādā bez problēmām .