atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 04.08.12
Dažas receptes darbībām ar autoklāvu ;DD
«Vistas savā sulā»

Sagriežam vistu gabaliņos, aptuvens izmērs 40х60mm (vai arī uz aci:DD), nomazgājam zem krāna, nospiežam, liekam traukā, sālam, noturēt 10-15 min. 0.7 l. burciņā liekam 3-4 gb. melnā pipara galviņas, 1 gb. smaržīgo piparu , Tagad liekam noturēto vistu burciņā ar aprēķinu(1 cm. no augšējās malas!), aizvākojam. Sterilizējam 90 min ar 4,5 kg/cm²

«Zivs svaiga nesaldēta»

Ļoti labi izmantot tieši saldūdens sīkās zivis vai arī citas jūras vai saldūdens zivis . Iztīrītu zivi bez galvas, spurām, astes nomazgāt. Mazās -veselas, lielās- gabalot, ielikt traukā apsālīt, noturēt 5-10 min. 0.5 litru burciņas dibenā ielikt. 2-3 gb. melno piparu, cieši salikt burciņa zivis (arī 1 cm no augšējās malas!), aizvākot. Sterilizēt 60 min.ar spiedienu 4,5 kg/cm²

«Aknu pastete»

1 gk. gaļa (lilops vai liesa cūkgaļa), 1.3 kg. aknas, 2 kg. speķi, 6 gb olas, 600 gr. sīpoli, 3 ēdamkarotes sāls . Viss ir jāsamaļ gaļas mašīnā, Liekam klāt olas, maisam, noturēt 10-15 min .Visu masu liekam 0.5 l burciņās (arī 1 cm no augšējās malas!? Sterilizējam120 min. ar spiedienu 4,5 kg/cm²

Jautājumā par temperatūru -pie šāda spiediena tā būs ap 120* C
degarzivs 04.08.12
Līdzīgu Buma ieliktajiem paraugiem varu sabīdīt! Pašam ir un kalpo godam!
bums 04.08.12
Princips tas pats jau vien
daks 04.08.12
autogēnam bij bundulis,kur karbītu bēra iekšā,to grozu nahrinizēt,un katls gatavs ar visiem pričendāļiem.
bums 04.08.12
Pats iztieku ar Vācu spiedkatlu-kādreiz saucās skorovarka Daudz neieliksi 12 -400 gramīgās bundžas
bums 04.08.12
Ukrainā katrā mājā ir pa šādai uzpariktei-dzīves nepieciešamība /ļoti daudz konsērvējamu produktu/
bums 04.08.12

Man bija pazīstams viens maisterers kurš no gāzes baloniem būvēja šāda tipa autoklāvus
avtt 04.08.12
...un arī uz copi līdzi paņemt,ne?
:)
raihs 04.08.12
Varbūt ar šādu labāk sanāktu?
staut 04.08.12
Ukraiņi šitādas pariktes"autoklāvs" no gāzes baloniem taisa.19 litra burciņas lien iekšā.
Ņem pat līdz uz copi un uz ugunskura konzervē:)
Priozjorskā ~100$ maksāja.
Varbūt pie Mums kautko tādu tik nelielu uzveidot varētu?
bums 03.08.12
Tas ir labs ....;DDD
janis.a 03.08.12
Paštaisīts laivas motors no zāles pļāvēja: http://www.youtube.com/watch?v=Fgv5OpMQD3o&feature=player_embedded#!
bums 03.08.12

Manas domas ka ar šo pilnīgi pietiktu /mājas vajadzībām/200$ + ceļš muta u.t.t Aptuveni uz 150 ls nostāsies
bums 03.08.12
Ja kāds grib konstruēt pāris kājas atrastos Liekas ka no strelas un Maskavas
bums 03.08.12
Usma ceturtdienas vakar un šodien līdz 15:00 izskatījās pavisam švaka Tad pavērās 16/5 gb līdz 19:00 Laikam sajuta negaisa tuvošanos Izmēģināju visu arsenālu -zandarti izvēlējās ātru un nedaudz agresūvu spēli ņema pat tad kad neliela draza bija uzsēdusies uz āķiem.Kā par brīnumu māneklīti šogad nebiju mēģinājis -biju patīkami pārsteigts Izmēri cienīgi Ar asariem bija jācīnās -pēc atrašanas samērā atri notinās -uzkacināšanai bija kūtri -Praktiski tikai vienu baru piecēlu līdz pusūdenim
bums 03.08.12
Esmu konservējis bundžās ,bet tikai zivi Gaļai man nav tik dumpīgs autoklāvs ;DD
bums 03.08.12
Es ar trimmeri mēģināju nekas prātīgs nesanāca :DD Domāju ka labāk būtu uzkonstruēt agregātu no krūmgrieža ....
Lucky 03.08.12
Bums, vai ir nācies ņemties ar gaļas konservēšanu? Varbūt kaut ko zini, vai kāds paziņa lieto All American® Pressure Cooker. Esmu uzlicis aci, tā teikt, bet pagaidām īsti nezinu ko darīt. Varbūt kāds var pakomentēt( var pastā) Paldies!
Janciigais 03.08.12
Trimmeris ir 2 taktu, tāpēc arī citi apgriezieni, citas jaudas pie tiem pašiem apgriezieniem, nesalīdzināmas lietas ;)
kkeda 03.08.12
jap, tā arī ir līdz 3000 apgreizieniem.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs