atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

janis83 30.07.12
Defekts ir ar bremzi,izkrita ārā auklas bremzētājs un tagad nevar atregulēt bremzi,vienvārdsakot nevar iemest.
bums 30.07.12
Rīt multiplikātorus paņemšu Tieši kā defekts izpaužās ?
bums 30.07.12
Es jau biju intresējie no puikas draudzenes /strādā rotaļlietu veikalā/uz pāris stundām paņem tādu pašu Samērīt visus parametrus un tad jau varētu lobīties/nav el shēmas/ Bet diemžēl tāda nav
melnais 30.07.12
Ja nesalabos tu dabūsi piecīti :)
No saviem vārdiem neatteikšos.
janis83 30.07.12
Sveiks meistar es pie Ginta šodien ievedu abu garcia multiplikātoru,ar bremzes defektu kad tu varētu pieķerties viņam?
bums 30.07.12
melnais mēs jau arī esam sametušies Pagaidām 10:1 vēl paliek ka nesataisīs -vispār nepieteiksies
1.Negribēs savu ģīmi rādīt
2.Un ja nesalabo -ko tad nu ??
melnais 30.07.12
Beidziet ņirgāties ar tām zivju foķenēm, pļac...
Siekalas sāk tecēt ......
Pāris zutīšus es nesatejot no galda noštopētu, pat bez maizes un alus
bums 30.07.12
jankar Kloķenin jau atdevu slīpēt Gan sarunāsim .Kas var būt labāks ,ja kompāniju vari pacienāt ar paša ķertu un gatavotu zaceni Ko ? Pat mans čoms Vairis30 /kurš zivis pārtikā nelieto/kūpina un kaltē Lai būtu ar ko pacienāt un papricēt kolēģus un draugus :DDD Zinot Ikauņa ķeršanas māku un lomus -varu droši viņu pieskaitīt pie zivēdājiem- ņehren rožu korčitj -varbūt atgādināt :DDD
melnais 30.07.12
Tā Tā paliek jau interesanti.

Es lieku 5 Latu ka samuandris sataisīs kvadriķi.......

Nepievil mani :)
Mans puika arī vēl cer !!!!!!!!!!!
gintsgg 30.07.12
Priekšlikums jaunās godavīru tēmas nosaukumam - GAGARINS & CO .
jankar 30.07.12
Bums-to ceļamaizi nevar atpirkt?
Brusis 30.07.12
Kaut kur jau šeit tika minēts manuprāt skaists sadaļas nosaukums-
,,Botāniķi,, DD
bums 30.07.12

Tas Tev ceļamaizei :DD
sienaazis 30.07.12
Diamond, ko tu pīpē, es ar gribu ...
Diamond 30.07.12
Viss, es taisu jaunu topiku...tas būs kā opozīcija šim. Buma sadaļā ir ārkārtīgi daudz labu un interesantu lietu, bet vairāk vai mazāk vis ir orientēts uz gaļu. Tik izdomāšu skanīgu tēmas nosaukumu, un visi godavīri diskutējam tur!:)
bums 30.07.12
:))
urmaas 30.07.12
Diamond
Neķler kreņķi.Te Daudzi teksti liek manīt par tevis pieminēto "gaļaskombināta paaudzi" un piederību tai.
:))
bums 30.07.12
Toni gagarins to lasi tomēr grib :DD Vari ar mani nodot trešdien metu uz to pusi :DD
Diamond 30.07.12
Tā diezgan neforši...atliek mazliet nostāties opozīcijā, kad visi uzreiz zzzz. Es saku to kā man liekas, zinu, ka esmu pamatīgā opozīcijā, bet ticu, ka nomainīsies tā lielākā daļa padomju gaļaskombināta paaudzes (protams ne visi), un būs mums zzzzzzzzzzz upmalas, foršas zivtiņas un visi laimīgi.
bums 30.07.12
ŪŪ Sams-kātel-kāt -moderātor kur pazudi ?? puiši jau lavē pārsūta :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs