Par dārdzības tēmu kura bija aizsākta ,,Tīrītājos,,
Pašam man ir Shimano Twins 3000 un 1000 abiem 12 gadi Bija pirkti dārgi /relatīvi/ 300 $ katrs Kopā 600 $ x0.50=300 ls /šodienas cenās un pirktspējā/ Taj laikā 600 $ bija nauda .Pēc Emkas analoģijas 300:12=25 ls gadā par 2 spolēm 12,5 ls par katru
Katru gadu pērkot spoles par 12,50 ls es jau būtu prātā nojūdzies un sačakarējis savas 12 gadu copes dēkas.Spoles ir rukājušas ne pa jokam :DD
Labai mantai ir jāmaksā dārgi jo tajā ir iekļauta -vai vismaz taj laikā bija -ILGMŪŽĪBA.Paskatoties šis dienas produktus nāku pie cecinājumiem
1.žīdi ir sačakarējuši visu pasules finansu sistēmu
2.ķīna visu pasaules preču kvalitāti
melnais Ja Tu redzētu kas lācītim vēderā Tad tas ir brīnums ka tas nostrādāja 10 dienas ;DD Diemžēl Ķiniešu exspansijas rezultātā neko savādāku nenopirkt :(
Ex jāpērk būs labāks.
:) no koka.
Sastellē atpakaļ, varēs gonkot pa māju bez pults.
Maucība, nostrādāja apmēram 10 dienas, no tām 1 diena (pēdējā) jūrmalas smiltīs un ūdenī.
Ar nožēlu jāatzīst ,ka mazajam vīriņam ,niknais braucamais neglābjami ir pagalam Visi izejas traņi ir nokūpējuši pavisam melni -pat mikrene ir pakususi Domāju ka pie vainas ir bijis jūras ūdentiņš
Tā es no ši jaunizceptā pilsoņa neesmu saņēmis paskaidrojumus ne publiski ne privāti /par spoli/
Pilsonis ir ,,DagnisM.. reģistrējies 14.07.2012 laikam kārtējais fantoms :DDD
Penn gatavs
1.Ar sudraba lodi izlabota auklas licēja vītne /pārējie materiāli bija par mīkstu/
2.Nomainīts vadīklas sunītis /iepriekšējais gājis bojā /:DD
3.Nomainīts centrālais gultnis
saeļļota /bija jau korozijas pēdas/
Ja par spolēm tad Multiplikātorus varat dot bez ierobežojuma jebkādas firmas/patīk jo visi daudz maz ir uztaisīti zolīdi/
No visām pārējām ,kā jau teicu, atsakos ;DD