atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 23.07.12
:DD a ko es Tev teicu ? Atšķirību ar Peipusa zivi nejūtu :))
Raikins 23.07.12
Garās makšķerēšanas brīvdienas ir beigušās un varu apstiprināt Buma iepriekšrakstīto, Usmā ir leiputrija. Asari ņem ar lielu neatlaidību un ņem praktiski uz visu, ņem pat vizuli ar kārtīgu līdaku pavadu galā.
Jāpiebilst, ka leipurija ir tikai tad, ja zini kur to atrast ☺ Bums, vēlreiz paldies par padomiem, tagad ir vismaz kaut kāda nojausma, kur tās zivis Usmā meklēt.
Un apstiprinājās vēl viena patiesība, Usmas zivs ir ļoti garšīga! Ar vienas dienas starpību gatavoju Usmas zivis un Vidzemes ezeros ķertas zivis – Usmas zivs vienos vārtos. Pat laižot vaļā līdaku rokas tikai bišķi jānoskalo, salidzinājuma ar seklajiem ezeriem, kad dažkārt nākas riktigi mazgāt, lai dabūtu to gļotu nost.
bums 23.07.12
Piekrītu ,ka šādam mitrumā strādājošam agregātam ir nepieciešams līdzstrāvas dzenoklis
Un to es šodien dabūšu :DD
bums 23.07.12
Vēl kas -es netaisos neko ne pirkt ne pārdot
bums 23.07.12
Kur kādam istabas kombainam vai tīklā slēdzamam instrumentam ir 12, 24, 36V ja tas nav pārnēsājams/piem bormašīnas/ Praktiski visi agregāti ir 220 v /maiņstrāva/ Vēl Ja labi gribās tad tīrāmo galvu var pieslēgt ar trosi tad dzenšā daļa vispār atradīsies velnam pie kājas
Piemēram šādi ...
AndrisABC 23.07.12
Veči, tikai uzmanīgi, motoram jābūt līdzstrāvas 12, 24, 36V u.t.t., bet nekādā gadījumā ~220V!!!!!! Ja dzinējs darbojas no akumulatora, tad viss ir bumbās. Ātri notīrīt zivi ir labi bet dzīvībai ir nedaudz augstāka cena. Lai veicas.
Bralitis 23.07.12
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Dainis7 23.07.12
Bums! Mums ar Wikingu ir aizdomas, ka Skils ilgi nedzīvos! Vai arī pasaki, ka mūsu muzikālās dzirdes nekam neder. Cik vatu Skilam?
Wiking 22.07.12
Liekas, ka motorītis par vāju!?
vienkars 22.07.12
Aizsargu jau var izdomāt,tā jau man liekas nav problēma.
sandx__ 22.07.12
super bumsi man ari tadu vajag!!!
bums 22.07.12
Tas bija tāds komikss ;DDD Lai viss būtu cmuki un daudz mazāk drazu jāliek aizsargs Vienkārši Daddy lūdza kādam jābūt rotējošajam nazim
Tas var būt jebkādas konstrukcijas -pat bez robiņiem stiprināms pie jebkāda rotējoša agregāta /bormašīna -maza slīpmašīna u.t.t/
vienkars 22.07.12
Bums,vienkārši super,un par smuku naudu.
arda 22.07.12
Es arī tādu gribu:))
bums 22.07.12
vienkars 22.07.12
To zivju tīrāmo var pie tevis pasūtīt.
bums 22.07.12
Tūlīt būs video ar to hirosīmu Tīra ātri un labi Tikai jāliek aizsargs :DD Latgalītē nopiru Skilu par 10 ls un nazis izmaksaja 4 ls /virpotājam 2 ls metinātājam arī 2 ls ,jo ņeržu nemetinu/ Materiāls no atgriezumiem
bums 22.07.12
šo izmantoju kā slipmašīnīti Brīvajā laikā no slīpēšanas darbiem tā tīra zuftiņas :DD
bums 22.07.12

Zvīņu noņēmēja nazis Var būt savienojams ar jebkādu iņķēnu kas griežas Bormašīnas u .t.t

sēžas vieta var būt jebkāda

materiāls pārtikas ņerža
bums 22.07.12
ņemot vērā ka tika zaudēts Daunrigera smaguma daikts :D ātri uzkionstruēju tehnoloģisko procesu 5 min gatavs
1.ņem ņeržas plāksni astei
2.no tā paš metāla cauruli 120mm diametrā Biezumu pēc patikas

notestēju strādā labi
Usmas atskaite destdien Zandarti 34/8 /uz diviemLidaka 1/1 5,5 kg
Svētdiena zandarti 25/1 Līdaka 4/1 3,7 kg
Sestdien asarus atradu -norma ar astīti :DD
Svētdien vairs neatradu 6 kimlaki un viss

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs