atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Bralitis 17.07.12
Dobavj āķi :))
aakkis 17.07.12
Bralitis 17.07.12
Kad Poļi totāli sagrāva visus šeit Latvijā pasaules čempionātā ar mikrodžigiem ,neviens pirms tam nepievērsa uzmanību . Tāpat neviens nepievērš uzmanību ka volframs zibenīgi (salīdzinot ar svinu)nogrimst un spēle ir asāka pa grunti. Es neesmu baigais mikrodžigotājs - joprojām to štelli saucu par bumbiņu:)) Izvelku tikai tad kad ašuku laiks sākas :) Un lieku slieciņas virsū.Esmu licis mailes filejiņas strēmelītes - vispār suppper ! Vienīgi čakarēšanās :))) Vēl var megabassu iebāzt maisā - uzliek asara aci kā ziemā un uzkabina gumiju - ar ašuki metas virsū 2x vairāk :)) Būšu jau visas savas viltības uz ašukiem te nodevis :)))
Vēl smags metāls ja nemaldos ir plutonijs .Tikai ja no tā uztaisa džiga gaviņu - virs galvas rinķos drošībnieku helikopteri un pēc vienas copes būs jau pliks pauris :))))))
andriskkk 17.07.12
Brālīti, paldies par lielisku ideju :))))
bums 17.07.12
Kilograms Wolframa ir tik pat cik kilograms čuguna :DD Vienīgais kādi būs gabarīti
Diamond 17.07.12
vai teorētiski ir vēl smagāks metāls par svinu, no kā var taisīt?
čuguns vai tad nav vissmagaakais?!
bums 17.07.12
Lielāko tiesu visas viņas ir presētās Pulver tehnoloģija
Var būvēt no Wolframa elektrodiem
bums 17.07.12
Parasti es daru tā pat Tikai 3- 8 gramīgās Intresantākais ir tas ka - neko nepārtaisu lieku mazo gumijiņu un viss notiek Starp citu shodu ir mazāk nekā ar garo āki ,kurš domāts gumijekļiem
Bralitis 17.07.12
Es daru vienkāršāk - ieeju salmo bodē volframa bumbiņa jeb ziemas volframa murmulis ar lielo āķi maksā 50 sanķikus.Izmantoju gan mikrodžigam gan vienkārši uz tā āķa uzspraužu sliekas . Ja grib čeburaškas efektu - uzmaucu uz tā āķa papildus āķi ,piespiežu ar plaķeni lai nenomaucas no bumbiņas āķa un efekts kā no čeburaškas . Pa dziļumiem strādāju tikai ar volframu,sevišķi jūrā uz ašukiem.
mefisto 17.07.12
viss atkariigs no taa cik volframa tajaa volframaa ir :)
daks 17.07.12
ceri saņemt atbildi?
Diamond 17.07.12
Man interesē, kāda ir smaguma starpība, ja teiksim ir vienāda svina un volframa skrots.
sienaazis 17.07.12
Bums, tā Vaira bija padārgas, ja nemaldos, virs ls gab
kristsKG 17.07.12
to bums... tik nelaime, ka netiec klāt bez uzcenojumiem... par 50 santīmiem, kaut par 60 santīmiem būtu gatavs paņemt gan 1g, 2g, 3g, 4g un 5g smagas...
bums 17.07.12
Tas to maksā čakars ir liels /bet ja paņem bez veikala uzcenojuma santīmi 50 iznāk Tas jau būtu pavisam cmuki :DD
Sencis 17.07.12
Pie mums bija Ls 1,20 gabalā
bums 17.07.12
No leišiem arī nāk cmukas čeburaškas no 2 līdz 10 gr Vairis30 bija uzracis par cenu jāprasa viņam
Sencis 17.07.12
Vakar vietējā veikalā tirgotājs piedāvāja gatavas volframa čeburaškas 1,5 un 3 grami ar izvelkamām ausīm.
bums 17.07.12
Wolframa lodes -jebajā :))
bums 17.07.12
Boraks ir pulveri ,ja ievieto tajā karstu bumbiņu tad nav problēmu Tas pielīp uz var lodēt Manā gadījumā tas neder ar liesmu to nopūš nost .Faktiski vis labāk lietot flusu kurš ir domāts karstajai lodei -pasta Rothenberh rosol Nr1 Ne pelēkais ar sudrabu bet baltais Speciāli boraku nemitrināju tas mitruma iespaidā sagāja klucī ;DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs