atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

gintsgg 15.07.12
Nu kur tādi pļūtīzeri rodas , kārtējo reizi pārliecinos ka esmu pieņēmis pareizu lēmumu , neko šeit nerakstīt , ne kur biju , ne ko noķēru , ne uz ko ķēru .
Diamond 15.07.12
Es jau nesaku ka nevajag likt atskaites, bet....Domāju man daudzi piekritīs, ka pēdējas divas bildes neatstāja labu iespaidu. Vai nu jānofočē smukāk un ar cieņu pret zivi, vai arī to nedarīt vispār. Bet nu tas ir mans viedoklis, es esmu savādāks copmanis:). Varbūt vajag ņemt piemēru no medniekiem (lielākās daļas), to, kā viņi izturās pret medījumu.
bucis 15.07.12
to diamond
znachit nēesi redzējis zanderus- tādas izskatās smaidīgas sejiņas pēc noķeršanas DDD
vienkars 15.07.12
Diamond,dēļ tādiem kā tu kas tikai nodi.š ,te drīz vispār neviens nekādas atskaites nerakstīs.Bums super loms tev.
Diamond 15.07.12
Visu ciedņu meistaram, bet....Tā puslaiva ar zirgazobiem, un tās izmocīto zandartu sejas neizskatās diez ko labi. Vai tad nu neēdis būtu?!
bums 15.07.12

Divu vakaru paņemtie Rezultāts 22-8 Copes veids tas pats -pusūdens
bums 15.07.12

Braucot no copes ieraudzīju numura paliktņa uzrakstu -Sveiciens no Latgales :DDD
avtt 15.07.12
Okey,bums!
Kā jau teicu,nevajag ar varu visas spoles!
Ja ir ,tad ir!Ja nav ,tad nav!:)
bums 15.07.12
Laikam arī par moņu tomožņu neuzlauzt :DD
Man arī ir lietiņas kuras taisu priekš sevis un viss
Vienīgais ko varu teikt-šiem iztrādājumiem ir maza līdzība ar tradicionālajām bļitkām /tieši izskata ziņā/:DD
bums 15.07.12
Es viņas izčamdīju Sagaidīšu gultņus tad jau redzēs kas galā iznāks Tās kuru korpusi metās ,jau atliku malā
avtt 15.07.12
Ar varu mīlēts netiks,vai ne?
Neraujiet kreņķi,to es tik tā ,sarunu uzturēšanai!:)

p.s.starp citu,bums,kaut kas ir sanācis ar to čupiņu inercenēm?
gintsgg 15.07.12
Nezinu , nezinu , vari mēģināt , bet nezinu vai kas sanāks .
bums 15.07.12

šitā ari perfekti strādāja Praktiski 5-6 metros strādāja visas Peipusnieces
avtt 15.07.12
Nav tādas tamožņas,kuru nevarētu ar mony uzlauzt...
:)
gintsgg 15.07.12
Fugu , nav tā bulta , nav , tas ir kas cits , ko tamožņa neatļāva nevienam rādīt .
Fugu 15.07.12
ka tik tā nav bulta zanderam zobos :)
volvo 15.07.12
otinjsh -Tev PM
otinjsh 15.07.12
Es nekādi nesaprotu vai tas ir viens un tas pats personāžs. Pie Exspertu atbildēm tie komentāri ir diezgan jēdzīgi, bet šeitan nu galīgi šreijā: tajds cilvāks, kas rakājās par māslu čupu. Tjipa rokos, it kā ir forši, bet smird tāpatās. Pie tam izrādās, ka tā čupa ir mana.

Starp citu, nav ko lieki kurnēt un raustīties no sava ES, kāpēc jāmūk uz citiem portāliem, jarok coprezultāti zem 3jām'skārda plāksnēm utt. utjpr. Es-iet stipri un gudri! Sakožiet zobus un rullējat tālāk. 1-2-3 īpatņi spļaudīsies, pārējie 99-98-97 laizīsies (kaut ar' pī savisj). A, savajdōk kaj' tādōs bōbas:nebiušu, nelikšu, neraijdeišu.
Es par copi!!
o.
volvo 15.07.12
...izskatās ,ka kātels atkal drosmi saēdies...D.
moderators 15.07.12
Aizmirsās:), viena niansīte-
"ka tevi mīsli"- tas ir man tendēts ko, smerdeli

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs