atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 11.07.12
Šovakar blandoties pa IKI bodi ieraudzīju nepazīstamu alu Pēc skata izskatījās glīts Nopirku pagaršoju Zēni iesaku -izpogā Brāli vienos vārtos Pašlaik pieturēšos pie šamā zīmola /galvenais ka manam alus nīdējam arī iegaršojās-tobiš sievai /:DDD
bums 11.07.12
Ēsmai spoles gatavas Rīt pēcpusdien būs Bruņiniekos
bums 11.07.12
Zušus gan šjā laikā plaucēju ,jo krievu tūsistiem podavaj ugrja morskova Tad arī viņiem uztaisu Morskovo :DD Kūpinājums iznāk zeltīts ,kā reņģei ;DD
bums 11.07.12
Es arī neko netīru ,jo sieva neļauj un Usmas līņiem piegarša nav nekāda Vienkārši runa bija par rīvēm zvīnām Tad linim tā ir ar smalkāku rakstu
degarzivs 11.07.12
Tiiko apriju ceptu līnīti ar paša gatavoto ķiploku/mārrutku mēci - āda toč pati labākā, līnim kasīt nost neko nevajag! Apskalo, apslauki un viss!
Frenks 11.07.12
Līnim to glumumu ir viegli dabūt nost, ja viņam vispirms uzlej karstu ūdeni. Līnis paliek balts. Arī zvīņas daudz vieglāk tīrās.
daddy_j 11.07.12
ideja skaidra!

a nafig līni kasīt??! noskalo, miltiņos un oliņā un uz pannas virsū ar vusu biezo gardo ādu :DD
bums 11.07.12

Naži ir 3 veidi Līnim ir savādāks
bums 11.07.12
Studijā ņea Uz privāto aizsūtīšu ar aprakstu kas un kā ir jāpārtaisa Tieši rotējošo nazi uzbūvēšu
daddy_j 11.07.12
Bums, aparāta "griezējinstrumenta" fotku vai aprakstu uz PM lūdzu :) var arī studijā :))
bums 11.07.12
Es no blendera arī uzbūvēju Tika man trāpījās kaut kāds ceļojuma ar akumulātoru Vācijā špermeļos netīšām iznāca iehapīt .
jonjs33 11.07.12
Par zivju tīrāmo - kā būtu uztaisīt to uzgali un pielāgot blenderim?
bums 11.07.12
Tā kā zivis mājās netīru ,bet dabā ,šis rīks man neder Pašam man ir kaut kas līdzīgs tikai ar strāvas avots akumulātors ,bet ja bez piekasīšanos tad zivis tīru ar savas sistēmas tīrāmo cena 2 ls Varam pat mačus uztaisīt kurš kuru uz laiku ar visas zivs uzgriezšanu un nofilēšanu
vienkars 10.07.12
bums,tā kā tu daudz ķer zivis,tev vajadzētu iegādāties Bračiņa piedāvāto zivju tīrāmo,lai tu atvieglotu sev dzīvi.
bums 10.07.12
Biju solījis video ,jo biju kopā ar savu Peipusa copes biedru Diemžēl vējš un viļņi bija tādi ,ka atlika laiks tikai COPEI .
bums 10.07.12
Izdarīšu darbus un laižos uz Pumpu :DD Ievilka ne pa jokam :DDD
bums 10.07.12
Usma-Vieta Pumpa Copes veids ,,otvesnoe blesneņije,, Rīki -Peipusa kāts un Vabuļa /Zariņvaldis zin par ko ir runa/:DD Ja atklāti nebiju to gaidījis ,ka šie daikti norullēs vasarā ne sliktāk kā ziemā un varbūt pat labāk .Cik noķēru, lai paliek manā ziņā Zandarti gūlās uz mānekļa ,kā svarcēlāja hanteles .2 Vabuļas un viens Johansons aizgāja uz citiem medību laukiem ,jo pavadas nelietoju
Bildes publiski nelikšu -apnika :DD
bums 10.07.12
Ieved Gintam Bet brīdinu ,ja būs nosvilis slēdzis epopeja nebūs drīza Vismaz 2 ned kamēr atnāks no amīšiem :(
Kirsis6666 10.07.12
Sveiks,Meistar,man noklajaas el.motors:kuup +vads un pazudusi atpakaljgaita:(.Kur var motoru atstaat?
aakkis 09.07.12
bums;līdzstrāvas motoram.....tas princips tāds pats kā akumulatora skrūvgriezim/urbjmašīnai, tikai ampēri lielāki vajag tam slēdzim.Cik stingri spied,tik ātri iet,un ar otru pārslēdz virzienu.Vienīgais vai tas viss ir izdevīgi un vajadzīgs,pa izmaksām nezinu.Un kā raksti=~20Ls,pa tādu cenu jāliek oriģināls un nav ko domāt "jaunu divriteni" !!D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs