Mordedrātor -kātel u.t.t:DD apskatot tavu necilo augumiņu un to ,ka dievs tevi ar prātu un māku- kaut ko jēdzīgu darīt ir apdalījis -nonācām pie secinājuma ,ka par tavu kādreizējo diršanu un nākamo tev piedodam Dzīvo laimīgs -bezdeli :DDD
Vai tad šito niku arī būs jābano ?;DD
Vai tad šito niku arī būs jābano ?;DD

nu pieticīgs, pieticīgs loms uz apakštasītes!
Tik tas diegs tev par resnu, vai man tā tik izskatās
Tik tas diegs tev par resnu, vai man tā tik izskatās

Ņemot vērā ka mudakdrātoram nav veiktas nevienas aktivitātes ne copes lietu apspriešanā ne bildēs Nācu pie secinājuma ,ka tava dzīve nav saistīta ar copi Tāpēs siekalu norīšanai /varbūt žults graizes arī pāries/ielieku dažu sestdienas asarīši spec kūpinājumu :DD

Reizes kad asarus ķidāju ir to barošanās ar dzīvajām zivtiņām Ziemas /ikru/asarus nekad neķidāju.Lai saglabātu mitrumu un lai izvairītos no zivs apžūšanas to sasienu ar kokvilnas diegu .

Reizes kad asarus ķidāju ir to barošanās ar dzīvajām zivtiņām Ziemas /ikru/asarus nekad neķidāju.Lai saglabātu mitrumu un lai izvairītos no zivs apžūšanas to sasienu ar kokvilnas diegu .

Bums vai ir plānoti misiņa Wilīšiu 12gr? Tagad strādāju ar 8gr , bet tomēr pret vēju neiemetīsi.

DDD MUDAKDRATORS DDD tas nu gan ir izcils vārds un galvenais tik atbilstošs DDD kā kulaks uz aci , Bums Tu nu gan trāpīji DDD .

Mudakdrātors :DD ja es ielikšu visu 3 dienu lomu tu no savas žults aizrīsies:DDD

Vienīgais ,ka šodien dabūju bēgt prom no Pumpas Vietējie kaut ko piefiksējuši un sāk lenkt :DD Pagaidām bez rezultātiem :DDD Redzēs cik ilgi tā noturēsies svešinieku neiekarota ;DDD

Sveiki!
Vai kādam ir bijusi darīšana ar dzinēju JET 3.5 TS
Ja ir, tad kādas atsauksmes?
Vai kādam ir bijusi darīšana ar dzinēju JET 3.5 TS
Ja ir, tad kādas atsauksmes?

Esmu jau vairākkārt licis , bet par cik šodien Jancīgais teica ka nevarējis nekur sameklēt informāciju kā pie manis nokļūt , tad atkārtošos .
Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .
Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .

bums
tas gan labi :))))
vienu ar cūku un vienu ar vilku :))))))))
un vēl vienu filējamo, ja ir iespēja:)))))))
tas gan labi :))))
vienu ar cūku un vienu ar vilku :))))))))
un vēl vienu filējamo, ja ir iespēja:)))))))