atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 17.06.12
Nebibās ar motoriem krāmēties -darba līdz orītēm bez tās nišas :DD
lacuks007 17.06.12
Bum man te kaimiņam johansonam 2hp 2t nobruka dzese tu paņemtu uz remontu?
rapala33 17.06.12
Paldies Amucis, Glamour, Zogs!
bums 17.06.12
Īrijā jau ar viņiem kapā :DDD Visa infa PM
Arno 17.06.12
Labdien,Bumša gungs! Kaut ko no Jūsu gatavotajiem brīnumiem gribētos pamēģināt arī Īrijas ūdeņos.jautājums -kā pie viņiem tikt?Pa pastu vai ar baložiem? un ciktas pasākums var izmaksāt?Jūlija otrajā pusē gan būšu LV.Jauku dienu.
bums 17.06.12
Jāni spoles gatavas ,kā tev atdot? varu nodot Tukuma Nestē apsaimniekotājam -ar paroli ;DDD
amucis 17.06.12
Glamour 16.06.12
rapala33 veikals GARDS
bums 16.06.12
Ja tāda luste pačakarēties tad pats tās ūsas var uzbūvēt Es personīgi viņas pielodētu
zogs 16.06.12
zogs 16.06.12
rapala33, ebajā toč ir!
bums 16.06.12
Pirmdien
gintsgg 16.06.12
Bums , kad cmukās raudiņas atvedīsi ? Narod trebujet ponimaješ .
bums 16.06.12
Pie Ginta ir speciāli kodinātai misiņa un kapara Wilīši .Vēl viena nianse Ja gribās 2 krāsainu maili sudrabs +kapar vai misiņš tad Mailes iekšpusi var nolast ar smalko smilšpapīru parādīsies pamat metāla krāsa kapars vai nu misiņš Kurš no tiem parādīsies nepateikšu ,jo sudraboti bija abu metālu kalumi :DD
bums 16.06.12
Visiem Wilīšiem ir lielie āķi /Usmai/-pamēģimiet nomainītb uz mazāku un smalkāku spēle izmainīsies un zāles mazliet vairāk liks mieru ,Kaut gan zālēm ir Ņepisļaikas ;DD
bums 16.06.12
Paņem melno sieviešu nagu laku 50 sant pudelīte nopērkama Drogās un citos dāmu veikalos Nokrāso Wilīš iekšpusi melnu līdz ribai un ārpusei pretējo busi līdz ribai Tā nebūs ilgspēlējoša ,bet tā atradīsi Baltezera zuvij patīkamāko krāsu salikumu Teikšu godīgi Baltezeru nepārzinu un tajā copēji nēsmu
gintsgg 16.06.12
PS . apsudrabotie noderēs kad būs apmācies .
gintsgg 16.06.12
Andi , apsudraboto neaiztiec , atbrauc pie manis un es Tev iedošu pareizos saulainam laikam .
micuks 16.06.12
Nea Gint nelaid tautās, nākamnedēļ man atdod atpakaļ lietošanā 4 riteņus tad arī došos ciemos.
gintsgg 16.06.12
Micuk , tie kapara villīši , kas priekš Tevis nolikti , drīz saskābs , varbūt laist tautās ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs