Nebibās ar motoriem krāmēties -darba līdz orītēm bez tās nišas :DD
Bum man te kaimiņam johansonam 2hp 2t nobruka dzese tu paņemtu uz remontu?
Paldies Amucis, Glamour, Zogs!
Īrijā jau ar viņiem kapā :DDD Visa infa PM
Labdien,Bumša gungs! Kaut ko no Jūsu gatavotajiem brīnumiem gribētos pamēģināt arī Īrijas ūdeņos.jautājums -kā pie viņiem tikt?Pa pastu vai ar baložiem? un ciktas pasākums var izmaksāt?Jūlija otrajā pusē gan būšu LV.Jauku dienu.
Jāni spoles gatavas ,kā tev atdot? varu nodot Tukuma Nestē apsaimniekotājam -ar paroli ;DDD
Ja tāda luste pačakarēties tad pats tās ūsas var uzbūvēt Es personīgi viņas pielodētu
Bums , kad cmukās raudiņas atvedīsi ? Narod trebujet ponimaješ .
Pie Ginta ir speciāli kodinātai misiņa un kapara Wilīši .Vēl viena nianse Ja gribās 2 krāsainu maili sudrabs +kapar vai misiņš tad Mailes iekšpusi var nolast ar smalko smilšpapīru parādīsies pamat metāla krāsa kapars vai nu misiņš Kurš no tiem parādīsies nepateikšu ,jo sudraboti bija abu metālu kalumi :DD
Visiem Wilīšiem ir lielie āķi /Usmai/-pamēģimiet nomainītb uz mazāku un smalkāku spēle izmainīsies un zāles mazliet vairāk liks mieru ,Kaut gan zālēm ir Ņepisļaikas ;DD
Paņem melno sieviešu nagu laku 50 sant pudelīte nopērkama Drogās un citos dāmu veikalos Nokrāso Wilīš iekšpusi melnu līdz ribai un ārpusei pretējo busi līdz ribai Tā nebūs ilgspēlējoša ,bet tā atradīsi Baltezera zuvij patīkamāko krāsu salikumu Teikšu godīgi Baltezeru nepārzinu un tajā copēji nēsmu
PS . apsudrabotie noderēs kad būs apmācies .
Andi , apsudraboto neaiztiec , atbrauc pie manis un es Tev iedošu pareizos saulainam laikam .
Nea Gint nelaid tautās, nākamnedēļ man atdod atpakaļ lietošanā 4 riteņus tad arī došos ciemos.
Micuk , tie kapara villīši , kas priekš Tevis nolikti , drīz saskābs , varbūt laist tautās ?