grus vnk apostrofs, apskaties netā,kas un kā
grus tad Tu esi par sakarnieku :DD
Frenk es jau smejos :DD Ja jau pensija tad loģiski no pasta Tad jau es negaidīšu -gan atnāks Rīt to paku sūtīšu prom -lai ātrāk vari darboties :DD Veiksmi un ne asakas :DD
Bums,ne ,ne .Tepat no Ogres novada Ķeipenes pasta nodaļas. Kad saņemsi , tad paskaties, kad aizskaitīts , varēsi pārliecināties cik laukos fiksi pasts strādā ....
zvaniju chomam uz Liepaaju, zveereeja, ka veejenes veel nav! Bulli njemot kaa traki un rengje ar esot!
PS
sor, ka bez garumziimeem, bet tikko paarinsteleeju PC un tilde veel nav "ieguuta" :)
Paļdis, akkurõt byus eistõjā laikā- iudins nosakriss, nebyus kreumõs jõõstõj...:)
Vo vo, es jau ar par to....
Muļķības pirmo nedēļu te neviens neko nerakstīs -kad jau ies mazumā sāks pļurkstēt :DD
jurists

Nav jau kur! Tepat pa forumu sanāk tā vakts :))
zogs Tu vaktē un uzreiz dod ziņu kad braukšu paņemšu Tev taisītos strumus :DD
Frenk laikam Tu no Abesīnijas bankas skaitīji :DDD
Paka jau iesaiņota gaida startu :DD
To bleķs tam vējziv ta i, tik to paš ziv nav manīts! Vais neva sagaidīt...
fish1 Mazās vieglās mailers būs tikai pirmdien jo šodien tikai atdevu sudrabot Pašlaik ar klopēšanu ir problēmas -nojuka presei spararata uzlika Cerams ka nākam nedēl sariktēs tāpēc pagaidām jāiztiek ar krājumiem :DD ja nemaldos tad mazuļi /mailes/tikai kādi 5 vai seši bija Wilīšu sudraboto gan pietiks -pacentos :DD
Viņš tai čupā vienkārši nav atradis un tagad arī nemeklē jo sēž uz līni ....:DDD
Endij tas zīmogs ir no Tavas paciņas :))

Bumsi
Nē , nav .
>> [silpeiv, 11.05.2012 07:17] Sveiks gints,bums priekš manis vel neko nav ievedis ?
Vējenes gaidot {DD

Melngalvītes :))

Izspiedu 24 gr /to atstāju pašam uz pirmo vējeņu copi/

Kapēc ? Tavas ir pie Ginta :DD jau vakar :DD