atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 02.05.12
:DD Vēl piebilde par recepti Sīpolus lieciet tikai zivi marinējot Kad tā jau jāliek burciņā un jāaplej ar elļu -sīpolus nelieciet ,jo tie samazinās uzglabāšanas laiku/var ieskābt/ Svaigu sīpolu var uzgriezt jau uz sabūvētām maizītēm :DD
Vabolite 02.05.12
Vīri pērkat buma mailes,loms garantēts.Jāpērk pa divām lai nesanāk opā,nav vairāk kastē...
gintsgg 01.05.12
Kamēr es rakstīju , Bums jau visu salicis pa plauktiem .DDD
gintsgg 01.05.12
Frenk , es atrodos Rīgā . Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .
bums 01.05.12
Parasti ,,lauku,, puikiem visu nosūtu ar pasta starpniecību Aizsūtīju Privātu vētuli kur visu apgaismoju :DD
Veiksmi
Frenks 01.05.12
Vīri piedodiet,krampis rauj pirkstus, tādēļ uzsitās divreiz.
Frenks 01.05.12
Vīri , neapvainojieties uz mani par jums noteikti saprotamu jautājumu .Lasu , ka pie Ginta var iegādāties Buma lielās un mazās "mailes".Es arī gribētu , bet dzīvoju laukos un nezinu kur tādu Gintu var sastapt . Ja ir iespējams pasūtīt šādus vizuļus vai ir vajadzīgs savs sudrabs , jeb iztiek ar Buma .Un ja vajadzīgs paša materials , tad , cik vienam smagākam vizulim? Vai alpaks , jeb jaunsudrabs arī der ?Cik var saprast , tad tie vizuļi ar robainām malām ir no citem krāsainiem materialiem . Interesanti .Liekas , ka arī tādu gribētu...Kādu gadu atpkaļ , pēc Buma rasējuma , izgatavoju "mucu"zivju kūpināšanai Kapitāla ! Arī šogad pirmie deviņi līņi ,vakar tika nokūpināti Varbūt , kāds varētu man vecam pāķim šo lietu apgaismot ... Pateicos jau iepriekš !
bums 01.05.12
Asaku praktiski nav Ribas un mugurkaulu jau filēšanas procesā izgriežu
bums 01.05.12
Tas ir labi ,ka ķerās :)) Man pašam prieks par Wilīšiem Ja atklāti tad pirmos kurus izņēmu no preses apakšas -izskatījās skumīgi Apstrādāju izlocīju UN atdzīvojās /kā pasakā par neglīto pīlēnu/ Savu noķerto viumbiņu uztaisīju un tikko viņu ģimeniski nosmeķojām IESAKU
Copmaņiem, kuri specializējušies uz treknajām zivīm — vimba karpa, līnis,breksis u.c. rekomendēju marinādes recepti: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 2,5 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti rinķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no aukšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties
Attiecīgi ja ir mazāks daudzums filejas ,kā manā gadījumā visas marinādes proporcijas jāsaglabā tikai jāsamazina apjoms :DD
daargais 01.05.12
aizamiersu piebilst,bumsi,paldies par motora apkopi,iet rūkdams pa viļņiem !
sienaazis 01.05.12
Kad ieraudzīju šodien to cemmeri, biju pārsteigts par izmēriem, vali var ķert.
daargais 01.05.12
visupirms visiem ar lomu !!!
šodien ar izmēģināju buma sudraba mailes un rezultāts bija ,diemžēl vienu paņēma sev tuvāk aplūkot ezera Dievs !
strādā un lido lieliski,hmm,pat nav ko sliktu pateikt !!!
ne asakas !!!
gintsgg 01.05.12
Bums , es īsti nesapratu par to cemeri , cik ta viņš liels ? Kad ieraudzīju bildi pirmais ko padomāju , ka Tev rokā enkurs .
silpeiv 01.05.12
Ar sūdainu mietu pa muguru tam īpašajam !
janis4465 01.05.12
Šodien Burtniekā strādāja tikai Bumša maile! Nekā grandioza, bet tomēr...
MS1111 01.05.12
Uz balto maili 17.g 3.kg līdaka un divi ašuki.Ašukiem šī baigi patīk,pat sīkie nesas pakaļ.Bleķis spēlē ļoti smuki.Paldies Meistar.
Dzelzis 01.05.12
Ar nepacietību gaidu rītdienu. Čaga arī beidzās. Ir?
bums 01.05.12
ES domāju jau vakar sabūvēt ,bet pie preses netiku Sudrabu izkausēju un izvalcēju Cerams rīt ...:))
Dzelzis 01.05.12
Jā. Aerodinamika viņam , cik atceros, bija tiešām laba. Kad dzims sudraba wilītis?
bums 01.05.12
Dzelzi šodien testēju savus Wilīšus -patika gan spēle gan iemetiens ar 14 gramīgo žvidzināju pa pirmo -laikam tā lapiņas airo dinamika dara savu Rezultāti varēja būt labāki -taču ņemot vērā šodienas kopainu paliku apmierināts :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs