atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Dzelzis 01.05.12
ArtursK. Reklamējies? tā var iebraukt mīnusā....
bums 01.05.12
Ar vobleriem ķeru tikai daunrigera režīmā :DD
ArtursK 01.05.12
tagad kipa SALMO bodes ir jaunie Lucky john vobleri , pec uzbuves lopija rapalai bet cena 2 ls
bums 01.05.12
Nezinu es uz gumijām ķeru reti :DD
ArtursK 01.05.12
blin vot MANNS gumija ir shtelle
bums 01.05.12
ipashais ko tu vari dirst :(
bums 01.05.12
Zariņ -Tev tā pat Šodien provēju Wiljamu Brālēns mailes -tampaks Brālis Lielās mailes Skaita ziņā ieliku bet svarā bračkam bija 2,8 kg Kronis bija tur ,ka Wilīti paņēma vimba -parasta vimba :D
Vēl izcēlām Varkaļu morišku :DD āpāc Visas zuvtiņas izņemot vimbiņu un līdaciņu 2.8 kg brīvībā ....:))

Slavenā Varkaļu mormiška/kā krievi sauc čort/

Tāda lūk cmuka sanāca atklāšana ;DD
Aivar....lai jauka sezonas atklāšana !!!!
andriskkk 30.04.12
Es shimano bremzes sistēmu eļļoju ar pavisam šķidru eļļu

http://www.daiwa.lv/index.php/spoles/cormoran-smere-spolei-15g-644.html

Biežāk gan ir jāiepilina, bet strādā bez problēmām jau ilgi :) Ja ieliek biezu smēru par daudz, tad ar bremze čakarē nervus :D
skiperis 30.04.12
Es jau arī domāju, ka uz Liepāju...
juliuss 30.04.12
Skiperi. Uz liepājnieku droši vien...
skiperis 30.04.12
Jā, rīt ies vaļā! Šodien, braucot no Ventas mājās, saskaitīju kādas astoņas laivas, gan uz treileriem, gan uz jumtiem, velkot uz Liepājas pusi. Uz kurieni tieši, nezinu, jo skaitīju starp Saldu un Dobeli. Ne asakas līdaku medībās!
juliuss 30.04.12
ARCHA. Spirekss tāds ir pēc konstrukcijas, tā šķiet.
bums 30.04.12
Labi -viss ir sakārtots -āķi uztrīti šupi sariktēti Jāiet čučāst Rīts būs agrs :DD Visiem ne asakas It sevišķi Zivniekam/parādi klasi /:DD
bums 30.04.12
zogs Nedomā ,ka šis traktors man atrodās kastes augšējā atvilnē :DD Taisot tajā revīziju atradās :DD
bums 30.04.12
Ja esi pats smērējis tad vaina būs tur Reversa mehānismu Shimanim jāeļļo ar eļļu kuras viskozitāte ir ļoti zema Vienkārši rullīši savlaicīgi nenobloķē ass cilindriņu Vai arī jāpārbauda rullīšu atsperītes tās tur ir 6 gb Bet tomēr domāju ,ka vaina eļļā .Es uz ziemu parasti smērēju ar viskozu eļļu un trakums ir tāds ,ka rllīši ielīp :DD un reverss pazūd vispār vai ir tikai uz 2 -3 reizi :DD
eboat.lv 30.04.12
ARCHA!
Pedere par švaku,vai smērs sakaltis.
ARCHA 30.04.12
Sveiks, Meistar!
Manai Shimano Spirex 2500 spolei neliels niķis no dzimšanas. Pēc metiena, kad aiztaisa lociņu spole veic kādu pus apgriezienu uz apakaļu. Itkā nekas traks, bet tracina... Vai būtu iespēja šadu defektu novērst?
zogs 30.04.12
Ōōō, tas nu gan man trāpījās mests pasākums ! tas propellers negribēja rotēt ne par kam
bums 30.04.12
Boroda /Hromoj -cika atceros tas traktors bija šāda tipa :DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs