atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 24.04.12
Raih Twins kārtībā Rīt ievedīšu
bums 24.04.12
Spole būs tur kur es to no Tevis paņēmu :)
bums 24.04.12
Vienīgās diluma pēdas visa vaina bija reduktora regulēšanā Ielikta viena 0.1 mm šeibīte lieka un 2 detaļas ieliktas otrādi .Nezinu kas to darījis Malaizieši vai Latvizieži ;DD

Reduktors līdz ar to spriegojās maķenīt nepareizi

Šimanas kātiņš sariktēts rīt būs Bruņiniekos
bums 24.04.12
Paņemšu līdz 12 -00 Vakarā būs atbilde par gatavības stadiju :DD
Raih -kā runājām savākšu spoli ap 11-00
daargais 23.04.12
es attaisīju,bailes bij ka kāda pele pa desmit gadiem nav kautko tur izveidojusi ! :))
šitais ir ap desmit gadiem čučējis garāžā
bums 23.04.12
Parasti augšpusi vispār nevākoju vaļā ,jo tur naf ko redzēt :DDD
daargais 23.04.12
sveiks Bums !
šodien ievedu Gintam divas lietiņas, tam elm uzmet acis tikai pašam motoriņam,ar augšu viss ir pilnīgā kārtībā !
shimano 23.04.12
Būtu labi ja ievestu pie Ginta.Paldies!
bums 23.04.12

Mēģinājums lai noteiktu pusīšu atbilstību āķus paši liksiet :DD

Diemžēl no 10 mm svina lodītes šis ir max svars Tāds pats no wolframa ir gandrīz 10 gr
bums 23.04.12
Rīt ievbedīšu pie Ginta ja vajag Bruņiniekos varu arī atstāt tur ,jo rīt man būs Rīga klapējamā diena :DD
shimano 23.04.12
Sveiks Bum !
Ar joni tuvojas maijs ...gribētos no Tevis dabūt apakaļ nepisļaiku un Williamsus ...ja Tu vēl pieliktu klāt kaut vienu klonēto nepisļaiku(labāk 2) un pāris 12.gr karūsiņas būtu laime pilnībā :))
bums 23.04.12
Labi -sabīdīsim :DD
skutans 23.04.12
vai varu bums aizsist sievastēvam 2vus wiljamsus, oriģinālos solīju , bet neaizvedu. tavējiem tak būtu jābūt medīgākiem. gatavo produkciju savāktu bruņiniekos. paldies.
bums 23.04.12
Poper kamēr neizmēģināšu ķā darbojās uztaisītais lociņš neko tālāk nebūvēšu Rīt dabūšu no šādas spoles kaseti ,jo Tava bija bez
bums 23.04.12
Atkārtoju man naf wolframa Pats pērku latgalītē ziemas mormiškas /lielās 8 un 10 mm/ no tām tad arī būvēju Ja kādam vajag svinenes formu varu uzbūvēt šodien vienu 10 mm džgiem uztaisīju ar 1 lējumu 4 gb Bilde vakarā
poppers 23.04.12
Sezona tuvojās, gaidu pārējos lociņus. Vai vari iekniedēt arī to , kas bija nesalauzts?
janis4465 23.04.12
Williams, hmm, vairs nebūs Williams, bet gan Bulliams:D Kādā cenā šie būs?
smailers 23.04.12
Piesakos uz 2 gab tām smagajām sudrabotajām mailēm, kas taisās uz otrdienu būt gatavas, savākt gribētu Bruņiniekos.
skutans 23.04.12
sveiks meistar, kur varētu tikt pie mazākā izmēra volframa džiggalvām , kādā cenā? vai varu atstāt kātu bruņinieku bodē, korķa rokturis drusku ļurkājās.
Nextalfonso 23.04.12
Sveiks Bums!
Piesakos uz Wiljamsa vizulīti!
Lai izdodas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs