Priekš kam ?? šī sadaļa domāta vērošanai jaunradei un citām lietām :DDD
jeeska Iekšas tam motorītim tiešām labas un kvalitatīvas- nedomāju ,ka 15 gadus šis motorītis nobijis šķūņaukšā :DDD Es pašlai remontēju gadu vecu -bēdu ieleja :((
Bums, chau!
var jautaajumu?!
Kapeec tu nekad par cenaam nerunaa!?

Klusā daba ,,ciri ar salmo'' :DD Cirīši asi spole gatava Rīt saņemt

Maķenīt iesūnojis ,bet tagad dzīvos Gatavs rīt saņemt

Gatavas Rīt var saņemt

Gultņa cena būtu saprāta robežās,bet ceļš besī :DDD
Gatava -stīvums slodzē bija no lociņa auklas vadītāja gultņa ārējais bija nobrucis
Multiplikātoram Twica pogas reversa mezgls iepujis Ieteikums visiem -technika smalka veiciet savlaicīgas apkopes

Gatava Pārējās arī

cik naudiņas par šķēru asināšanu ņem?
Bums, par tām bildītēm, kad man bija elektromotors, tad noņemot dzenskrūvi, apakšā bija tīkla atliekas :)
Bums
Tas el motors izrādījās 15 gadus vec:-)
labi kalpoja žēl izmest tikai dēļ roktura
Vai Jums gadījumā nav lieka ručka šādai spolei?
Vai varbūt kādam citam ir? Esmu kautkur pakāsis, kā neprasiet :)
varbūt kautko vari izdomāt?

Gaļasmašīnas naži gatavi .
Gint es uzbūvēšu vienu formu abiem pietiks :DDD
šo formu būvēšu metālā ar eroziju ....Tāda kā lēji riņķus
Tāpēc arī saku ka man to formu vajag , to var redzēt ka manta laba .
Savu laik es ar šādu mormeni Dzintaru līkumā savilku zandartus mazākais bija 1,6 kg Kopskaits 16 gb Virsū liku nakteni ,bet neliku čemurā spraudu no gala lai aste tārpam plivinās ,kā ņurņiks -varat nebļaut tajs laikos nekādu normu un ierobežojumu nebija:DDD
Šodien drusciņ apjuku ,jo bija uz apkopi 2 Stradiki 6000 spoles kā bildes tikai attaisot vaļā sausums kā sahārā -bija dotas maisteram uz apkopi -ko kopis hren viņu zin :DD vēl nesapratu japošku ,kāpēc ielicis normāla gultņa vietā buksi-jēgu tiešām nesaskatu ,jo vēl drusku un būtu reduktora ass kirdik.Varbūt to dara speciāli lai spoles ātrāk noklātos -nezinu /pļac spoles cena ir 240 $/
Nācas vien to marazmu labot -ieliku gultni
Liepājas Uldim viss ir sariktēts Rīt var savākt

Zandartu mormenes formu man arī vajag .