Šīs lapiņas (8gr) ar gareno caurumu īsti labi negribēja rotēt. Caurums jātaisa mazs un apaļš.

atradu šādu ABU droppen lapiņas štanci 1:1 ar visu Made in Sweden šis attēls 'ņemts no neta ja rīt izdosies reanimēt puansonu parādīšu savā sadaļā :DD Tie bija vēl plaģiāta laiki :DDD
Man bija ar minimālu astīti Vieplis izteica vēlmi pagarināt Tāpēc arī šo modeli nosaucu viņa vārdā :DD
labi Ievedīšu arī lapiņas -tavs kolēģis prasīja Grib uzbūvēt kaut ko priekš sirds un zuves ;DD
Skatos tu dažiem taisi pagaru asīti, saprotu tā daļēji pasargā no nokošanas, bet man kā reiz vajag maksimāli īsu, īpaši mazajiem rotiņiem. Tu vispār web katalogu neveido? :)
čau, kad iznāk , ieskrien, es tev vienu maisiņu atstāšu
Nepietiek priekš bodniekiem :DD Es netaisu masās Katra lapiņa ir jāapčubina :))stingri individuāli :))
Bumsi, vai tavi rotiņi stāv kur stacionāri veicī? Redzi es nekad mānekļus nepērku pēc bildēm, vajag pasvārstīt rokās :) Daži izskatās interesanti.
Paldies, būs jāmēģina. Savādāk man viņas parasti kā papīrs izkalst :)
Atļaušos iejaukties ar savu pieredzi.Man vienkārši nostāvēja kādu laiku mais ar voblām uz lodžijas un kad uznāca smeķis,tad izrādījās,ka šīs pat patīkami mīkstenas.Salobīju un sablenderēju ar ķiplokiem un sīpoliem,protams majonēze un tāda pastēte,ka prieks!
Saldētavā vai Ledus skapī -arī izkaltīs tikai daudz lēnāk Ledusskapī vari glabāt plastikāta kulē tad mīksta vobla saglabāsies ilgāk

Mazulis
Bumsi, neliels jautājums :) Kā saglabāt voblu ilgtermiņā, lai neizkalst kā pastala? :))
snipiens Zelta krāsā -ātrāk arī nepaspēšu jo tā vietiņa jāfrēzē nost un jātaisa no mīksta misiņa -jāliek uz skruvi +līme
Sudraba lapiņas bija nodotas pie manis , klāt bija lapiņa kur rakstīts kam viņas bija .
Autyors Vieplis Rotiņš ,,Ala Vieplis''

Ir vēl bildes bet naf akcepta par rādīšnu :DD

Sveiks Bums!Ja kormarons ir mans vari nesaspringt,jo jebkurā gadījumā varēšu paņemt pie Ginta tikai nākošnedēļ!
Rīt būs roteri ar Sudrabu -tampaksu -melhioru.Būs ar zaļo bumbu un sarkano /taimešu nārsts tātad foreles meklēs ikrus/;DD

Nezinu kam tās sudraba lapiņas bija

šodien pārkausēju un izvalcēju 0.45 mm biezumā Rīt izštancēšu lapiņas/tādas kuras iet/ :DD
stirlitz Es netaisu nekādas kormuškas Es varu uzbūvēt formu lai viņas būvētu :DDD